Now Reading
Ο Ben Affleck τίμησε την Jennifer Garner με μια τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας

Ο Ben Affleck τίμησε την Jennifer Garner με μια τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας

Παρά το διαζύγιό τους προσπαθούν και οι δύο γονείς να δίνουν καλό παράδειγμα στα παιδιά τους και να τα πηγαίνουν καλά

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τις κόρες Violet, 15 και Seraphina, 12 ετών, καθώς και τον 9χρονο γιο Sam.
Την Κυριακή, ο ηθοποιός, 48 ετών, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα γλυκό αφιέρωμα στην πρώην σύζυγό του, για να της στείλει τις ευχές του για τη Γιορτή της Μητέρας.
«Είμαι τόσο χαρούμενος που μοιράζομαι αυτά τα παιδιά μαζί σου. Οι πιο τυχεροί γονείς στον κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τα καλά που κάνεις. Να έχεις μια χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. Με αγάπη, ο μπαμπάς τους», έγραψε ο Affleck, μαζί με τις φωτογραφίες της Garner με τα παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας οικογενειακής φωτογραφίας από προηγούμενες διακοπές αποκριών για τις οποίες ήταν ντυμένος ως ο Tin Man.
Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE πέρυσι, ο Affleck είπε ότι αυτός και η Garner, 49 ετών, ανέκαθεν έκαναν την προσπάθεια να είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους. «Όταν έχετε παιδιά με κάποιον, είστε συνδεδεμένοι μαζί του για πάντα», είπε ο πατέρας των τριών. «Και είμαι πολύ τυχερός που είναι η μητέρα των παιδιών μου».

«Είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και σεβασμό για εκείνη», πρόσθεσε για την Garner. «Ο γάμος μας δεν λειτούργησε, και αυτό είναι δύσκολο. Και οι δύο πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους να σέβονται ο ένας τον άλλο και να τα πηγαίνουν καλά, είτε είναι μαζί είτε όχι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben Affleck (@benaffleck)

Δείτε Επίσης

Ο Affleck είπε ότι είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν να γνωρίζουν τα παιδιά του πόσο θαυμασμό έχει για τον Garner.

«Είναι σημαντικό για τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι σέβομαι και νοιάζομαι για την Τζεν και με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο», είχε δηλώσει στην τότε συνέντευξη. «Έχω πολύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη απέναντί ​​της. Και της εύχομαι το καλύτερο».

Ο Affleck και η Garner, που παντρεύτηκαν το 2005, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2015. Τακτοποίησαν το διαζύγιο τους τον Οκτώβριο του 2018.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top