Now Reading
“Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας” στο Disney Junior

“Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας” στο Disney Junior

Δείτε τον Μίκυ και τους φίλους του καθώς πατάνε γκάζι σε ολοκαίνουριες περιπέτειες.

Ο Μίκυ Μάους και τα φιλαράκια του, Mίννι, Πλούτο, Γκούφυ, Νταίζη και Ντόναλντ,  πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας», μια σειρά κινουμένων σχεδίων γεμάτη δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο κανάλι Disney Junior.

Κάνοντας το  ντεμπούτο της στα κανάλια του Disney Junior στις 22 Απριλίου στις 10:30, η σειρά προβάλλει τους διάσημους και αγαπημένους ήρωες της Disney και τα ξεχωριστά οχήματά τους σε διάφορους χιουμοριστικούς και γεμάτους διασκέδαση αγώνες ανά τον κόσμο αλλά και τις τρέλες τους στον τόπο που μένουν, την Λουκανικούπολη.

Όλα τα ιδιαίτερα τροποποιημένα οχήματα στη σειρά Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας  είναι εμπνευσμένα από τις προσωπικότητες των χαρακτήρων. Ο Μίκυ, ως κλασικός χαρακτήρας, οδηγεί μια βελτιωμένη εκδοχή μιας κλασικής αμερικάνικης αντίκας  ενώ το αυτοκίνητο της Μίννι, μοιάζει με φιόγκο. Ο Ντόναλντ είναι ναύτης γι’ αυτό και το αυτοκίνητο του μοιάζει με ταχύπλοο και είναι το μοναδικό που μπορεί να οδηγείται σε στεριά και θάλασσα. Επίσης, όλοι οι αριθμοί που αναγράφονται στα αυτοκίνητα της σειράς Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας έχουν μοναδική σημασία για κάθε οδηγό. Ο αριθμός 89 έχει επιλεχθεί για το αυτοκίνητο της Μίννι αντιπροσωπεύοντας τα 89 χρόνια από την δημιουργία της. Η Νταίζη διάλεξε τον αριθμό 4 προς τιμήν των τεσσάρων φίλων της.

Το πρόγραμμα προσανατολίζεται στα παιδιά 2-7 ετών, οι ιστορίες ξεδιπλώνονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ηλεκτρονικού σχεδιασμού κινούμενης εικόνας και πλάνων ζωντανής δράσης και έχουν σχεδιαστεί για να μεταδώσουν κοινωνικά και συναισθηματικά μηνύματα για την φιλία, την ομαδικότητα και την φιλοτιμία.

Δείτε Επίσης

Η δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από τις επιτυχημένες σειρές του Disney Junior, ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ και η Λέσχη του Μίκυ, αποτελεί και την ομάδα παραγωγής της σειράς Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top