Now Reading
Οι προτάσεις του σαββατοκύριακου για όλη την οικογένεια!

Οι προτάσεις του σαββατοκύριακου για όλη την οικογένεια!

Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που ζούμε μαζί με τα παιδιά μας!

ΣΙΝΕΜΑ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (The Addams Family)

Βγήκε και μας περιμένει πλέον στις αίθουσες! Ό,τι καλύτερο – ειδικά αν έξω βρέχει!

07 Νοεμβρίου 2019 στα VILLAGE CINEMAS

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

 

ΘΕΑΤΡΟ

Με επίσημη πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή σε ένα κατάμεστο θέατρο Κάππα, ο “Συρανό ντε Μπερζεράκ” από τον θίασο του Ηλία Καρελλά σας περιμένει να δώσει στην Κυριακή σας μια έξτρα δόση μαγείας και να ξορκίσει κάθε μελαγχολία. Μια εξαιρετική παράσταση, για όλες τις ηλικίες, με τον Λευτέρη Ελευθερίου σε μια λαμπρή ερμηνεία και τους String Demons να κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο στην άκρη του δοξαριού τους – άψογη απόδοση από όλους τους συντελεστές υπό την άριστη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ηλία Καρελλά!

 

Ο Συρανό, φοβερός ξιφομάχος και ποιητής, είναι ερωτευμένος με την Ρωξάνη. Όμως δεν τολμάει να της το πει, γιατί τον εμποδίζει η μεγάλη του μύτη. Ο Κριστιάν είναι κι αυτός ερωτευμένος με τη Ρωξάνη, δεν ξέρει όμως πώς να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο Συρανό δέχεται να βοηθήσει τον Κριστιάν να κερδίσει την αγάπη της Ρωξάνης, με τα δικά του λόγια· τα λόγια ενός ποιητή. Οι δύο πρωταγωνιστές στην πραγματικότητα είναι οι δύο πλευρές ενός ανθρώπου, το σώμα και η ψυχή. Ποιος θα νικήσει; Η εξωτερική ομορφιά του Κριστιάν ή η ομορφιά της ψυχής του Συρανό; Τον ήρωα με την πιο διάσημη μύτη στο παγκόσμιο θέατρο, τον ποιητή – ξιφομάχο Συρανό, θα ερμηνεύσει μοναδικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. Οι String Demons, το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων που συζητήθηκε και αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια, φέρνει ζωντανά στη σκηνή τη μουσική του «τρέλα», διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, με ροκ και ανατρεπτικό τρόπο! Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Χρήστος Καπενής, Φάνης Παυλόπουλος. Μαζί τους οι χορευτές Κατερίνα Γεβετζή και Ναπολέων Μανάτος. Ταυτότητα παράστασης: Συγγραφέας: Edmond Rostand Διασκευή: Jo Roets Απόδοση: Χαρά Γιαννακοπούλου Σκηνοθεσία/Σκηνογραφία/Φωτισμοί: Ηλίας Καρελλάς Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα Κοστούμια: Γιωργίνα Γερμανού Πληροφορίες: Θέατρο Κάππα – Παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά Διεύθυνση: Κυψέλης 2 Πρώτη παράσταση: 29 Σεπτεμβρίου 2019 Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί για το κοινό και από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις σχολείων Τιμές εισιτηρίων: 12€ (ενήλικας), 8€ (παιδικό, ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών με την επίδειξη κάρτας) ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ TICKET SERVICES Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Τηλεφωνικά: 2107234567 Online: www.ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC Πληροφορίες για την παιδική σκηνή / Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες: 210 7777104 & 210 7777124

 

THE MEET MARKET

09/11 – 10/11/2019

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Νοέμβρη…το Meet Market σε αγαπά ακόμα. Γι’ αυτό θα σε γιορτάσει. Στο Γκάζι. Το Σάββατo 9 και την Κυριακή 10. Σημειώστε τώρα όλοι τα ημερολόγιά σας και ελάτε να μας βρείτε στην αγαπημένη μας Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, εσωτερικά στο κτίριο “Μηχανουργείο” και εξωτερικά στο “Προαύλιο Μηχανουργείου” με περισσότερα από 100 περίπτερα τοπικών ανεξάρτητων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, εκ των οποίων πολλοί θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά!

Ως συνήθως, το μωσαϊκό του Meet Market θα συνθέσουν τα non stop dj sets, οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες και τα δώρα για όλους στο Κεντρικό Ταμείο – Info point της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και 2 καλαθιών με δώρα από όλους τους εκθέτες για 2 τυχερούς που θα ανακοινωθούν έπειτα από κλήρωση.

Ελάτε για μια βόλτα, για συναντήσεις & συναναστροφές, για ποτό & φαγητό στο μηνιαίο μας meet up …ή απλά για να δείξετε λίγη αγάπη στον Νοέμβρη.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

 

Σούπα με Σούμαν

Η μικρή Κατερίνα θα χρειαστεί να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι της γιατί έχει πυρετό. Για συντροφιά της θα έχει τον αρκούδο της, τον Τέντυ, και τη μουσική του Σούμαν που της χάρισε ο πατέρας της.

Αυτές τις λιγοστές ημέρες ανάπαυσης, το δωμάτιό της γίνεται τόπος συνάντησης των σημαντικότερων προσώπων του περιβάλλοντός της· η μητέρα της, ο γιατρός, ο παππούς και η γιαγιά. Ο πατέρας, αν και παρών σε κάθε συζήτηση, δυστυχώς απουσιάζει. Όλες αυτές οι παρουσίες και απουσίες διαμορφώνουν με τον τρόπο τους τόσο το παιδί, όσο και τους μεγάλους.

Δείτε Επίσης

Μια καθημερινή, ανθρώπινη ιστορία την οποία η παιδική φαντασία και το χιούμορ μεταμορφώνουν σε ένα θεατρικό έργο με χορό, σε ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου. Σε αυτή την ιστορία, κάθε θεατής, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να συναντήσει διαφορετικές πτυχές του εαυτού του.

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από τρεισήμισι ετών, αλλά και για θεατές κάθε ηλικίας.

Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη – Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής – Αθήνα

Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Merlin 1

 

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 104

«Η Ομάδα των Πέντε Εποχών» παρουσιάζει –για δεύτερη χρονιά- στο Θέατρο 104, τον Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μία «παράσταση-παιχνίδι» για παιδιά και για μεγάλους (μια και όλοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά…). Από την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12.00.

Η «Ομάδα των Πέντε Εποχών» μας προσκαλεί να «βιώσουμε» το απόλυτο παραμύθι του 20ου αιώνα και με οδηγό τις πέντε μας αισθήσεις να κατανοήσουμε/ανακαλύψουμε ξανά την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, αλλά και αυτό το «κάτι» αληθινό, το κρυμμένο μέσα μας…

Αγάπη, φιλία, παιχνίδι, ευθύνη, γέλια, αντιφάσεις, ελπίδα, όνειρο, διαφορετικότητα, σχέσεις, αισιοδοξία, ήχοι, μουσική, είναι μερικά μόνο, από τα  «υλικά» που ξεδιπλώνουν και  ξεδιπλώνονται στον γοητευτικό κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα χαρίζοντας στους μικρούς μας φίλους μια ανεκτίμητη γνώση ζωής και στους μεγάλους την ανάκτηση της χαμένης τους παιδικότητας!

Σημαντικό: Η Ομάδα των Πέντε Εποχών έχει φτιάξει μια σειρά θεατροπαιδαγωγικών δραστηριοτήτων που παρέχονται στους εκπαιδευτικούς. Δίνεται έτσι η δυνατότητα μετά την παράσταση, οι δάσκαλοι με τους μαθητές τους να εισχωρήσουν βαθύτερα στον πολυσήμαντο κόσμο του έργου και στις πολυεπίπεδες έννοιες που πραγματεύεται.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top