Now Reading
«Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου» ζωντανεύουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο IANOS Café

«Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου» ζωντανεύουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο IANOS Café

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS παρουσιάζουν τη νέα σειρά των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη, «Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου».

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2015, White Ravens 2016) επιστρέφουν στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος με το εικονογραφημένο βιβλίο Ο μικρός Κοπέρνικος και ο Πόλεμος των Άσπρων που αποτελεί τον πρώτο τίτλο της νέας σειράς βιβλίων Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου.

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τον Μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του; Να πάρετε μέρος σε μια πολύχρωμη μάχη και να ανακαλύψετε θαμμένους δεινόσαυρους; Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο μικρός Κοπέρνικος ο οποίος έχει τρεις πολύ καλούς φίλους: τον Φοίβο, τη Δάφνη και τον Μιχαήλ. Η παρέα του Κοπέρνικου έρχεται συχνά αντιμέτωπη με τους Πιλάφηδες, μια συμμορία που απαρτίζεται από τους: Πελοπία, Πουλχερία, Πίπη και Προκόπη.

Οι συγγραφείς και η ομάδα Κοπέρνικος δημιουργούν την πιο θεατρική, περιπετειώδη και ανατρεπτική βιβλιοπαρουσίαση! Με ζωντανή μουσική, αυτοσχέδιους ήχους και θεατρικούς διαλόγους γεμάτους χιούμορ και δράση, η Κοπερνικοπαρέα υπόσχεται μια μοναδική περιπέτεια.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS παρουσιάζουν τη νέα σειρά των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη, «Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου», σε εικονογράφηση από τη Λίλα Καλογερή.

Συμμετέχουν οι: Άγγελος Αγγέλου, Ελισσαίος Βλάχος, Τίμος Δασκαλόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Ζιώτας, Μαρία Ξυδάκη, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Παντελής Ραβδάς, Έμη Σίνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Δείτε Επίσης

Πληροφορίες για τα βιβλία: ianos.books ianos.books

Πληροφορίες για την εκδήλωση: ianos.events

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top