Now Reading
Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν ένα χρήσιμο ηλεκτρονικό παιδικό βιβλίο

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν ένα χρήσιμο ηλεκτρονικό παιδικό βιβλίο

Και δίνουν στα παιδιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο δίπλωμα μικροβιολοεξολοθρευτή

Αν κι έχει περάσει αρκετό διάστημα απ’ όταν ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνισή του στη ζωή μας και στη ζωή σχεδόν όλων των ανθρώπων του πλανήτη, ακόμα και σήμερα έχουμε μια αμηχανία ως γονείς όταν καλούμαστε να μιλήσουμε για αυτόν. Ειδικά όταν πρέπει να τον εξηγήσουμε σε μικρά παιδιά.

Οι ερωτήσεις, οι απορίες που δημιουργεί ο ιός στα παιδιά αλλά και τα συναισθήματα που πολλές φορές τους προκαλεί και ποικίλλουν από τον φόβο, την αγωνία, την περιέργεια, την ανασφάλεια και πολλά άλλα ακόμη, βάζουν δύσκολες ασκήσεις στους γονείς για να λύσουν.

Σύμμαχος στις απορίες των παιδιών αλλά μεγάλη βοήθεια για το πώς να μιλήσουν οι γονείς στα παιδιά προσφέρουν και σε αυτές τις δύσκολες για όλους συνθήκες τα παιδικά βιβλία.

Οδηγός για μικρούς μικροβιοεξολοθρευτές!

Πρόκειται για ένα έξυπνο και ευχάριστο βιβλιαράκι το οποίο παρουσιάζει συνοπτικά όλες τις χρήσιμες πληροφορίες πρόληψης που οφείλει να γνωρίζει και να εφαρμόζει ένα παιδάκι, όχι μόνο σε σχέση με τον κορωνοΐο αλλά και γενικά, για την προστασία της ατομικής του υγιεινής και την πρόληψη ενάντια σε πολλούς ιούς.

Την πολύχρωμη εικονογράφηση του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος εικονογράφος Νίκος Γιαννόπουλος ο οποίος με τις εικόνες του συμβάλλει στην εύκολη κατανόηση του κειμένου.

Δείτε Επίσης

Μαθαίνουμε πώς να πλένουμε τα χέρια, πώς να προστατευόμαστε, σε ποιους να απευθυνθούμε όταν έχουμε απορίες.

Φόβος δεν χρειάζεται. Με σύμμαχο τη γνώση και την έγκυρη και κατανοητή πληροφόρηση, τα παιδιά μπορούν να νιώθουν ασφάλεια.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το δωρεάν e-book και μοιραστείτε το ελεύθερα! Η γνώση και η προστασία του άλλου, είναι για να προσφέρεται και για να διαδίδεται…

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top