Now Reading
Οι Δευτέρες είναι για… pilates

Οι Δευτέρες είναι για… pilates

Ένα total body workout που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και να ενδυναμώσεις το σώμα σου, χωρίς καθόλου εξοπλισμό

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου
Το pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει σημαντικά έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού. Πρόκειται για ολοκληρωμένη μορφή προπόνησης, αφού γυμνάζει αποτελεσματικά όλες τις μυϊκές ομάδες, προσφέρει ενδυνάμωση και τόνωση ενώ ισορροπεί το μυαλό με το σώμα μέσω της συγκέντρωσης. Εστιάζει κυρίως στην σωστή λειτουργία της αναπνοής, μέσω της οποίας επιτυγχάνονται όλα τα παραπάνω. Οι ασκήσεις του Pilates μπορούν να σου χαρίσουν μια υγιή και αρμονική σιλουέτα, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς σε μόλις 10 τακτικές προπονήσεις το σώμα σου αρχίζει να μεταμορφώνεται, κάνοντας αισθητή την διαφορά.
Ο ευεργετικός και ωφέλιμος αυτός τρόπος εκγύμνασης επιλέγεται από πολλούς για την ανακούφιση του καθημερινού στρες, την απόκτηση ευλυγισίας καθώς και την βελτίωση της στάσης του σώματος, όταν μάλιστα υπάρχουν και μυοσκελετικά προβλήματα.
Βέβαια, αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως το pilates χρειάζεται εξοπλισμό γυμναστικής και δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί μακριά από το γυμναστήριο.

Το παραπάνω video workout έρχεται να τους διαψεύσει και να χαρίσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό προπόνησης pilates στο σπίτι. Και πίστεψέ με είναι δύσκολο να μην την αγαπήσεις μετά από αυτό.

Πηγή: ΑllYou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top