Now Reading
Οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Playmobil επιστρέφουν στο Athens Metro Mall και μοιράζουν αμέτρητα χαμόγελα!

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Playmobil επιστρέφουν στο Athens Metro Mall και μοιράζουν αμέτρητα χαμόγελα!

Tο αγαπημένο εμπορικό κέντρο μικρών και μεγάλων στα Νότια Προάστια, υποδέχεται και φέτος τα μοναδικά PLAYMOBIL από 17 Φεβρουαρίου έως τις 14 Μαρτίου

Το ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο μικρών και μεγάλων στα Νότια Προάστια, υποδέχεται και φέτος τα μοναδικά PLAYMOBIL και σας καλωσορίζει όλους σε έναν παραμυθένιο κόσμο διασκέδασης και συναρπαστικών παιχνιδιών, από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 14 Μαρτίου.

 Η επιβλητική γαλέρα των Ρωμαίων, οι συναρπαστικές ευρεσιτεχνίες των Αιγύπτιων, το μαγευτικό κάστρο των Ιπποτών, το εντυπωσιακό ράντσο των Πόνυ, η πανέμορφη πριγκίπισσα και το παλάτι της αλλά και πολλοί ακόμη αγαπημένοι ήρωες της PLAYMOBIL, καλούν κάθε μέρα μικρούς και μεγάλους να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να παίξουν μαζί τους, δημιουργώντας συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες!

Εντυπωσιακές κατασκευές και χώροι για ατελείωτο παιχνίδι, βγαλμένοι από τα δημοφιλή παιχνίδια αλλά και ειδικά εκθέματα όπως τα δημοφιλή πειρατικά πλοία PLAYMOBIL, θα φιλοξενούνται και φέτος – καθημερινά – σε κάθε όροφο του ATHENS METRO MALL, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια!

Το ATHENS METRO MALL αναγνωρίζοντας τη διαχρονική αξία των παιχνιδιών PLAYMOBIL, που βασίστηκαν πάνω στην ιδέα της εκπαίδευσης των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις πιο διάσημες και καλοσχεδιασμένες φιγούρες παιχνιδιών, σ’ ένα μαγικό σκηνικό που θα μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Οι δραστηριότητες Playmobil Fun θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο / Κυριακή 12:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε Επίσης

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top