Now Reading
Ξέχνα τα μαλλιά πλατίνα! Αυτή είναι η νέα και σέξι απόχρωση

Ξέχνα τα μαλλιά πλατίνα! Αυτή είναι η νέα και σέξι απόχρωση

Golden like the sun…

Από την Κέλλυ Νόβακ

Εδώ και χρόνια βλέπουμε σταρ όπως οι Zoë Kravitz, Kylie Jenner, Jennifer Lawrence και ένα σωρό ακόμη, να βάφουν τα μαλλιά τους σχεδόν κάτασπρα σαν το χιόνι!

Τα πλατινέ μαλλιά είναι μια τάση που έχουμε λατρέψει όλες εμείς οι φαν του ξανθού και η οποία προσφέρει ένα σίγουρα ασυνήθιστο look!

Όμως αυτή η απόχρωση θέλει και τις θυσίες της! Είναι μια απόχρωση που θέλει αρκετή περιποίηση για να διατηρήσεις και το χρώμα αλλά και τα μαλλιά υγιή. Πλέον δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό, μιας το χρώμα αυτό έρχεται να αντικαταστήσει μια νέα απόχρωση ξανθού!

Το “golden” aka χρυσό ξανθό είναι η νέα και άκρως σέξι απόχρωση για το καλοκαίρι! Είναι μια που «πηγάζει» από τη μόδα της δεκαετίας του ’90 και είναι μια πιο «θερμή» απόχρωση ξανθού. Το καλό είναι ότι ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και τις περισσότερες τονικότητες επιδερμίδας! Επίσης, το να υποστηρίξεις μια τέτοια απόχρωση πρακτικά είναι σίγουρα πιο εύκολη υπόθεση, καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλλεις τα μαλλιά σου σε πιο ιδιαίτερα και «σκληρά» χημικά, για να αποκτήσεις αυτό το αποτέλεσμα (για π.χ. ντεκαπάζ).


Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται περιποίηση! Για να διατηρήσεις αυτή την χρυσαφένια απόχρωση λαμπερή και φανταστική συνέχεια, απέφυγε να χρησιμοποιείς σαμπουάν και conditioner με sulfates, καθώς αφαιρούν πιο εύκολα το χρώμα ενώ τα κάνουν πιο ξηρά. Επίσης, εφαρμόζοντας ένα θρεπτικό λαδάκι σε αυτά, όπως έλαιο από αβοκάντο ή argan oil θα παραμείνουν υγιή, ενυδατωμένα και απαλά μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο!

Δείτε Επίσης

Κεντρική φωτό: Instagram @rapunzelrapunzelsalon

Πηγή: AllYou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top