Now Reading
«Να παντρευτείτε τον άντρα που κάνει για εσάς μικρά, καθημερινά πράγματα»

«Να παντρευτείτε τον άντρα που κάνει για εσάς μικρά, καθημερινά πράγματα»

Μια συγκινητική ανάρτηση από το μπλογκ Her View From Home για τον «άντρα της ζωής μας», αυτόν που επιλέγουμε να γίνει πατέρας των παιδιών μας και σύντροφος διά βίου.

Προς τις νέες κοπέλες που αναζητούν σύζυγο:

Μην παντρευτείτε έναν άντρα για την ομορφιά του. Ο χρόνος και η συνθήκες θα αλλάξουν τη δική σας εμφάνιση και κατά πάσα πιθανότητα και τη δική του.

Μην τον παντρευτείτε για την υγιεινή του. Το πιθανότερο είναι ότι όσο όμορφα κι αν μυρίζει τώρα, μπορεί να σας πιάνει αναγούλα όταν σας πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων εκείνα τα τρυφερά πρωινά της ναυτίας της εγκυμοσύνης. Και όταν έρθει το μωρό; Το πιθανότερο είναι κανένας σας να μην παίρνει τα πρωτεία στην προσωπική υγιεινή για ένα διάστημα.

Μην τον παντρευτείτε για τη δύναμή του. Μπορεί τώρα να σας φαίνεται γεροδεμένος, αλλά ακόμα και οι πιο δυνατοί άντρες λυγίζουν μπροστά στη θέα μιας βρόμικης πάνας.

Μην τον παντρευτείτε για τα χρήματά του. Τα οικονομικά αλλάζουν, αλλά η αγάπη όχι.

Μην τον παντρευτείτε για το πόσο καλός είναι στο κρεβάτι. Παντρευτείτε τον για το πόσο καλός θα είναι όταν σηκώνεται μέσα στη νύχτα από το κρεβάτι, να φροντίσει το μωρό που κλαίει, χωρίς να του το ζητήσετε.

Κυρίες μου, ακούστε προσεκτικά.

Παντρευτείτε τον άντρα που θα ξυπνάει νωρίς με τα παιδιά και θα βλέπουν μαζί κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση ενώ εσείς ξεκλέβετε μερικά ακόμα λεπτά ύπνου.

Παντρευτείτε τον άντρα που θα μπαίνει σε ένα βρόμικο σπίτι μετά από μια μεγάλη μέρα στη δουλειά και δεν θα αναφέρεται στην ακαταστασία, αλλά στο έστω και ένα πράγμα που καταφέρατε να κάνετε.

Παντρευτείτε τον άντρα που θα σας τσιμπάει πονηρά στον πισινό ενώ περνάτε από μπροστά του και θα σας λέει πόσο όμορφη είστε ακόμα και αν φοράτε τις ίδιες, λεκιασμένες πιτζάμες για δεύτερη μέρα.

Δείτε Επίσης

Παντρευτείτε τον άντρα που θα σας αφήνει να διαλέγετε μια κομεντί όταν κανονίζετε μαζί για σινεμά. Κρατήστε τον κοντά σας αν επιμένει να τσιμπολογήσετε κι εσείς από το ποπκόρν, παρόλο που αρχικά επιμένατε ότι δεν πεινάτε.

Παντρευτείτε τον άντρα με τον οποίο μοιράζεστε κοινά αστεία που μόνο εσείς οι δύο καταλαβαίνετε και που σας κάνει να χαμογελάτε ακόμα και όταν όλα γύρω σας είναι δύσκολα.

Παντρευτείτε τον άντρα που δεν διστάζει να αποκοιμηθεί κουλουριασμένος σε ένα κρεβατάκι για να καθησυχάσει ένα κλαψιάρικο νήπιο ενώ εσείς απολαμβάνετε λίγη ώρα ηρεμίας.

Όλα τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που δεν θα βρείτε σε καμία λίστα και σε καμία ταινία είναι αυτά που θα καταλήξουν να μετρούν περισσότερο για εσάς ενώ περνούν τα χρόνια.
Παντρευτείτε αυτόν τον άντρα, και δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε ποτέ πίσω σας.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top