Now Reading
Μια συνταγή για σπιτικές σαπουνόφουσκες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

Μια συνταγή για σπιτικές σαπουνόφουσκες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

Ένα παιχνίδι χαμηλού κόστους, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης στη βεράντα ή τον κήπο σας.

Ποιο πιτσιρίκι, αλήθεια, δεν ξετρελαίνεται με τις σαπουνόφουσκες; Σίγουρα όμως θα έχετε ζήσει εκείνη τη… δραματική στιγμή που αδειάζει το μπουκαλάκι με το μείγμα και το παιδί σας βάζει τα κλάματα γιατί ξαφνικά μένει χωρίς παιχνίδι. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε πολλά υλικά ούτε άπειρο χρόνο για να φτιάξετε από την αρχή αυτό το «θαυματουργό» διάλυμα.

Πολλές από τις οδηγίες που θα βρείτε για ανθεκτικές σαπουνόφουσκες προϋποθέτουν τη χρήση γλυκερίνης (στα φαρμακεία), όμως η παρακάτω συνταγή αντικαθιστά το συγκεκριμένο υλικό με μέλι. Τι θα χρειαστείτε;

-4 φλιτζάνια χλιαρό νερό
-½ φλιτζάνι απορρυπαντικό πιάτων (ιδανικά, συμπυκνωμένο)
-1/3 φλιτζάνι μέλι

Ανακατεύετε το νερό με το μέλι μέχρι το τελευταίο να διαλυθεί εντελώς. Προσθέτετε σιγά σιγά το μείγμα στο απορρυπαντικό ανακατεύοντας απαλά (προσπαθήστε να μη δημιουργηθεί αφρός σε αυτό το στάδιο). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα αμέσως, αλλά το ιδανικό είναι να το αφήσετε προηγουμένως για μερικές ώρες.

Δείτε Επίσης

Tip: Αν δεν έχετε στο σπίτι σας κάποιο μπουκάλι για σαπουνόφουσκες με το απαραίτητο δαχτυλίδι, μπορείτε να φτιάξετε ένα από σύρμα πίπας (σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας).

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top