Now Reading
«Με την κόρη μου, ξαναζώ τα καλοκαίρια όπως όταν ήμουν παιδί»

«Με την κόρη μου, ξαναζώ τα καλοκαίρια όπως όταν ήμουν παιδί»

Μια συγκινητική ανάρτηση που σίγουρα θα κάνει πολλές μαμάδες μικρών παιδιών να ταυτιστούν. Από το Instagram του υπέροχου ιστολογίου Coffee + Crumbs.

Καθημερινά γύρω στις 4 το απόγευμα, πηγαίνω με τα πόδια στην παραλία. Κάνει ζέστη έξω, αν και η θερμότητα παραμένει κρυμμένη, για να αποκαλυφθεί στα διαλείμματα ανάμεσα στις ριπές του αέρα.

Δεν παίρνω τίποτα μαζί μου, ούτε καν το κινητό μου, πέρα από το μικρό κορίτσι στον ώμο μου. Είναι ο ιερός χρόνος που περνάμε μαζί, και δεν θα αφήσω κανέναν, κανένα μήνυμα ή καμία ειδοποίηση στο Instagram να τον διακόψει.

Όταν φτάνουμε στην παραλία, την αφήνω κάτω και εκείνη κουνάει τα δάχτυλα των ποδιών της. Υποθέτω ότι η ζεστασιά της άμμου της φέρνει την ίδια ευχαρίστηση που φέρνει και σε μένα.

Περπατάει κατά μήκος της ακροθαλασσιάς. Το νερό είναι ήρεμο και ρηχό. Είναι μια ασφαλής περιοχή που μπορεί να εξερευνήσει, ενώ εγώ την παρακολουθώ κάτω από το μπορ του ψάθινου καπέλου μου. Μαζεύει ξύλα που έχει ξεβράσει η θάλασσα, ονομάζοντας το καθένα μαμά, μπαμπά ή μωρό, ανάλογα με το μέγεθός του. «Ξύλο μαμά, ξύλο μπαμπάς, ξύλο μωρό…» μου λέει, ενώ τα εναποθέτει στα χέρια μου.

Δείτε Επίσης

Έχω αφήσει πολλά καλοκαίρια πίσω μου (28, για την ακρίβεια), αλλά τα δικά της μόλις αρχίζουν. Και με κάποιον τρόπο, τα καλοκαίρια αρχίζουν ξανά και για μένα. Τα απολαμβάνω όπως δεν τα έχω απολαύσει εδώ και πολύ καιρό, ενδίδοντας σε μικρές και γαλήνιες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top