Now Reading
Μακεδονικός Χαλβάς: Φέτος περνάμε «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»!

Μακεδονικός Χαλβάς: Φέτος περνάμε «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»!

Καλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προετοιμαστείτε για τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε!

 Με κυρίαρχο μήνυμα «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε», πραγματοποιήθηκε στον χώρο του εστιατορίου COOKOOVAYA το καθιερωμένο, ετήσιο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά. Αφήνοντας για λίγο πίσω τις άχρωμες και ανιαρές Δευτέρες της χρονιάς, στελέχη από τον χώρο των media, δημοσιογράφοι και bloggers είχαν την ευκαιρία να γίνουν μία μεγάλη παρέα και να πάρουν μία πρώτη γεύση από την πιο όμορφη Δευτέρα του χρόνου!

Σε ένα μοναδικό καθαροδευτεριάτικο σκηνικό με χαρταετούς, λουλούδια και πολύχρωμες κορδέλες, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πεντανόστιμους νηστίσιμους μεζέδες που επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι chef του εστιατορίου, με πρωταγωνιστή πάντα, τον Μακεδονικό Χαλβά! Το κέφι της μεγάλης παρέας ανέβασε ο τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης με την ορχήστρα του μέσα από αγαπημένες μελωδίες και μοναδικά «πειραγμένα» ελληνικά τραγούδια. Το σκηνικό ολοκλήρωνε ο συλλεκτικός χαρταετός που φέτος επιμελήθηκε ο εικαστικός καλλιτέχνης “Gospel” – κατά κόσμον Μάκης Σεραφείμ – δίνοντας μία δημιουργική πινελιά στο αγαπημένο σύμβολο της Καθαράς Δευτέρας.

 

Στο πλαίσιο της φετινής γιορτής, παρουσιάστηκε η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του Μακεδονικού Χαλβά, η οποία με επίκεντρο την online πλατφόρμα www.agapamedeftera,gr, σας δίνει την ευκαιρία να προσκαλέσετε τα πρόσωπα με τα οποία θέλετε να περάσετε «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»! Μέσα από κάθε πρόσκληση, βοηθάτε την παρέα του Μακεδονικού Χαλβά να μεγαλώσει, ενώ παράλληλα παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσετε αγαπημένα προϊόντα. Την ίδια στιγμή, με κάθε πρόσκληση βοηθάτε τον Μακεδονικό Χαλβά να υποστηρίξει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ, Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.

Επίκεντρο της δράσης του Σωματείου ΠΝΟΗ αποτελεί ο εξοπλισμός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Ο Μακεδονικός Χαλβάς, μέσα από τη στήριξή του στο Σωματείο ΠΝΟΗ, θα φροντίσει για την αγορά θερμοκοιτίδων, προσφέροντας έτσι βοήθεια σε παιδιά που τη χρειάζονται, στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Μπείτε και εσείς στο www.agapamedeftera,gr, καλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε! Γιατί η Καθαρά Δευτέρα δεν θέλει πολλά: νηστίσιμους μεζέδες, χαρταετό, καλή παρέα και τη γεύση του Μακεδονικού Χαλβά!

Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager Αφοί Χαΐτογλου και Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Spetses Mini Marathon και Spetsathlon

 

 

 

Δείτε Επίσης

 

 

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top