Now Reading
Μαγικά πρωινά Σαββάτου για παιδιά που αγαπούν το βιβλίο στον IANOS

Μαγικά πρωινά Σαββάτου για παιδιά που αγαπούν το βιβλίο στον IANOS

Σάββατο 23/2 δύο εξαιρετικές παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων

Στις 11:00 οι εκδόσεις Μίνωας και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο της Φωτεινής Βασιλείου, «Μια άδεια κουβαρίστρα», σε εικονογράφηση της Ρένιας Μεταλληνού.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Αλίκη όλο ζηλεύει! Και όλο θυμώνει και σταματάει το παιχνίδι της στη μέση. Κι άλλες φορές, πάλι, βάζει τα κλάματα. Χαρούμενη πάντως δεν είναι. Μια μέρα ρωτάει τον παππού της: Παππού, τι είναι χαρά; κι εκείνος για απάντηση της χαρίζει ένα κουτί με μια άδεια κουβαρίστρα. Έτσι ξεκινά η Αλίκη να ανακαλύπτει τη χαρά. Τι είναι αυτό, όμως, που μας κάνει πραγματικά χαρούμενους; Ποια αόρατη κλωστή δένει τις χαρούμενες στιγμές και τις τυλίγει σε μια άδεια κουβαρίστρα;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για παιδιά από 3 ετών και άνω.

Link Βιβλίου: ianos.gr/mia-adeia-kouvaristra

Link Εκδήλωσης: ianos.gr/events

 

Στις 12:00 οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο IANOS διοργανώνουν συζήτηση για γονείς και εκπαιδευτικούς, με αφορμή το παιδικό βιβλίο «Γιατί Κλαις;» του Βασίλη Αλεξάκη. Ένα βιβλίο για ώριμα παιδιά και ανώριμους γονείς. Μια τρυφερή και αποκαλυπτική ιστορία για τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ μιας μητέρας και ενός παιδιού υπό το βάρος της καθημερινότητας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, ο εικονογράφος του βιβλίου Νικόλας Ανδρικόπουλος και η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καλλιακούδη.

Δείτε Επίσης

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Link Βιβλίου: ianos.gr/giati-klais

Link Εκδήλωσης: ianos.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top