Now Reading
Μένουμε σπίτι με… Μαγικά νέα από το Hogwarts και τον Harry Potter

Μένουμε σπίτι με… Μαγικά νέα από το Hogwarts και τον Harry Potter

Με την JK Rowling να εγκαινιάζει μια νέα “φανταστική” διαδραστική ιστοσελίδα για τα παιδιά

Η JK Rowling μόλις αποκάλυψε μια νέα πλατφόρμα του Χάρι Πότερ για να βοηθήσει τα παιδιά να διασκεδάσουν ενώ βρίσκονται σε απομόνωση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η συγγραφέας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι γονείς, οι δάσκαλοι και όσοι φροντίζουν και “αγωνίζονται” για να κρατήσουν τα παιδιά σε εγρήγορση και το ενδιαφέρον και το ηθικό των παιδιών ακμαίο, ενώ βρισκόμαστε σε κοινωνική απομόνωση, ίσως χρειαστούν ένα μαγικό κι έτσι χαίρομαι που ξεκίνησα την πλατφόρμα http://harrypotterathome.com.

Ο ιστότοπος είναι στη διάθεσή των απανταχού φαν τώρα με την ετικέτα “Φέρνοντας το Hogwarts σε εσάς”.

«Καλώς ήλθατε στον κόμβο του Harry Potter At Home, όπου θα βρείτε όλες τις τελευταίες μαγικές απολαύσεις που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σας – συμπεριλαμβανομένων των ειδικών εκδόσεων του Χάρι Πότερ Bloomsbury και Scholastic, τα εκπληκτικά μαγικά βίντεο τέχνης, διασκεδαστικά άρθρα, κουίζ, παζλ και πολλά άλλα από τον κόσμο της μαγείας», διαβάζουμε σε μία από τις σελίδες του site.

Ένα μαγικό κρησφύγετο κατά της βαρεμάρας και της ανίας

Δείτε Επίσης

Ο ιστότοπος απευθύνεται τόσο σε αναγνώστες που θα έχουν τη χαρά να τον διαβάσουν για πρώτη φορά όσο και σε φανατικούς οπαδούς της σειράς βιβλίων του Χάρι Πότερ, που θα ήθελαν να «νιώσουν τη ζεστασιά της φωτιάς στο κοινόχρηστο δωμάτιο του Gryffindor ή μια σφιχτή αγκαλιά από την κ. Weasley».

Περιλαμβάνει έναν οδηγό ανάγνωσης για παιδιά που θέλουν να βουτήξουν στα βιβλία του Harry Potter για πρώτη φορά, καθώς και ένα σύντομο κείμενο σχετικά με τα οφέλη της ανάγνωσης και την ευχαρίστηση που νιώθει κανείς γενικά με το διάβασμα.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν ένα γλωσσάριο για τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, έναν οδηγό για τους χαρακτήρες, παιχνίδια αναζήτησης, κουίζ και – ναι – έναν οδηγό για να μάθετε πώς να σχεδιάζετε ένα Niffler, το μαγικό θηρίο που μάθαμε στην “περιπέτεια” ¨Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς”.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top