Now Reading
“Μάθημα” γυμναστικής με τους ήρωες της Disney

“Μάθημα” γυμναστικής με τους ήρωες της Disney

Ποτέ πριν το να διατηρήσεις τη φόρμα σου δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό!

Αν αναρωτιέσαι τι κοινό έχουν η Μουλάν, η Μοάνα, οι Απίθανοι, το Lion KIng, ο Πίτερ Παν ή ο Μόγλης και το Βιβλίο της ζούγκλας, εκτός από ότι είναι ήρωες και ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney τώρα γίνονται και οι καλύτεροι personal treiners που είχες ποτέ.

Με τη βοήθεια της γυμνάστριας Miz Shwana η Disney στο κανάλι της Disney Family στο youtube τώρα όλη η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να γυμναστεί εύκολα και απλά, με διασκεδαστικά video εκγύμνασης διάρκειας δέκα λεπτών το καθένα.

Φτιάξτε λοιπόν το χώρο σας – δεν χρειάζεται μεγάλο άνοιγμα, ένα δωμάτιο χωρίς πολλά έπιπλα που θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να κινηθείτε αρκεί.

Φορέστε άνετα ρούχα. Πιείτε λίγο νεράκι. Και κάντε προθέρμανση.

Ακόμα κι αν τα αγγλικά σας δεν επαρκούν (αν και απαιτείται απλώς στοιχειώδης γνώση), οι ασκήσεις είναι κατανοητές και δεν θα χρειαστεί παρά να αντιγράψετε τις ασκήσεις που σας δείχνει η γυμνάστρια μαζί με τους δύο σούπερ βοηθούς της – ένα κορίτσι και ένα αγόρι που θα κάνουν τα παιδιά σας να νιώσουν άνετα με το ρυθμό και τις επιδόσεις τους.

Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε μαζί με τα παιδιά ή για τα παιδιά που έχουν αδέρφια να κάνουν κάτι μαζί χωρίς να προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον ή να μπουν σε διαδικασία ανταγωνισμού.

Θυμηθείτε αγαπημένες σκηνές από τις δημοφιλείς παιδικές ταινίες και μπείτε στο πετσί του ρόλου των ηρώων προσπαθώντας να μιμηθείτε κινήσεις τους, τον τρόπο που ρίχνουν βέλη και κάνουν τοξοβολία, το πώς τρέχουν ή χοροπηδάνε.

Σκαρφαλώστε, τρέξτε, αναπηδήστε, μάθετε χορευτικές ή πολεμικές φιγούρες.

Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των κινήσεών σας.

Εξασκείστε τον συντονισμό και την εκτέλεση των οδηγιών που ακούτε.

Δείτε Επίσης

Βελτιώστε τη συγκέντρωση και τον έλεγχο της αναπνοής σας.

Ιδρώστε, εκτονώστε την ενέργειά σας, ασκηθείτε και ανεβάστε τους ρυθμούς και τη διάθεσή σας.

 

Μπορεί πλέον να μπορείτε να βγείτε από το σπίτι αλλά για όσο οι αθλητικές δραστηριότητες και τα οργανωμένα σπορ των παιδιών αποφεύγονται προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός και να παραμένουμε ασφαλείς, αυτή η σειρά βίντεο είναι η ιδανική λύση για να διαχειριστείτε την παραπανίσια ενέργειά τους αλλά και για να κάνετε όλοι μαζί τη γυμναστική σας.

Μπείτε στο κανάλι και δείτε όλα τα βίντεο της σειράς και θα κάνετε ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής που θα βελτιώσει την ισορροπία, την αντοχή, την ευλυγισία, την υπομονή, συνδυάζοντας άσκηση με χαρά και διασκέδαση!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top