Now Reading
Κλειστά σχολεία: Οδηγός επιβίωσης για γονείς το καλοκαίρι

Κλειστά σχολεία: Οδηγός επιβίωσης για γονείς το καλοκαίρι

Καλοκαιρινά μυστικά οικογενειακής ευτυχίας

Μπορεί το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών με το σχολείο, τα μαθήματα, τη μελέτη και τις δραστηριότητες να κούρασε μικρούς και μεγάλους, ωστόσο και το καλοκαίρι μπορεί να κρύβει αγχωτικές στιγμές, ιδιαίτερα όταν οι γονείς συνεχίζουν τη δουλειά τους. Όλα όμως το καλοκαίρι μπορούν να είναι λίγο πιο ανέμελα και ο ρυθμός της εποχής επιβάλλει χαλάρωση και διασκεδαστικές στιγμές για όλους. Ευτυχώς υπάρχουν και low budget τρόποι για να είστε όλοι χαρούμενοι και το καλοκαίρι να αρχίσει ήδη πριν από τις επίσημες διακοπές…

Summer camp

Μια επιλογή για εργαζόμενους γονείς που δεν έχουν τον χρόνο να απασχολήσουν αλλιώς τα παιδιά τους και δεν έχουν βοήθεια από παππούδες. Κάτι που μπορεί να απασχολήσει τα πρωινά του καλοκαιριού το παιδί σας, να κάνει νέες γνωριμίες και να περάσει δημιουργικά! Υπάρχουν όλων των ειδών οι επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Θερινό σινεμά

Ένα τεράστιο κουτί ποπ κορν κάτω από τα αστέρια μιας όμορφης καλοκαιρινής νύχτας είναι πάντοτε μια καλή πρόταση για την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των γονιών τους! Επιλέξτε μια παιδική οικογενειακή ταινία και περάστε υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές!

Θάλασσα

Τα παιχνίδια στη θάλασσα είναι πάντα διασκεδαστικά και αναζωογονητικά! Μια μονοήμερη εκδρομή ή καθημερινές αποδράσεις, αν είστε κοντά στη θάλασσα, αποτελούν την καλύτερη πρόταση του καλοκαιριού για όλη την οικογένεια. Προσοχή όμως! Ο ήλιος. Όσο ευεργετικός είναι τόσο μπορεί να φανεί και επικίνδυνος και πρέπει να πάρετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να είστε πάντα ασφαλείς.

Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευκολία κι ευελιξία τώρα που οι ρυθμοί το καλοκαιρού είναι πιο χαλαροί, το νέο αντηλιακό  ένα νέο, υβριδικό αντηλιακό spray σε μορφή ψεκάσιμης κρέμας για παιδιά είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Χάρη στη Hybrid Technology, σε συνδυασμό με την ειδική αντλία στοχευμένου ψεκασμού, μετατρέπει την κρέμα σε μικροσταγονίδια για ομοιόμορφη και ταχύτερη εφαρμογή, χωρίς να κυλάει στο δέρμα. Επιπλέον, διαθέτει ενυδατικές και περιποιητικές ιδιότητες.

Παράλληλα, η σύστασή του KIDS SUN CARE CREAM SPRAY SPF 50+ είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά αντιοξειδωτικά Radical Scavenging Skin Protectors που προφυλάσσουν και αποκαθιστούν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα από την επιβλαβή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Αφήνει ευχάριστη, ελαφριά, μη κολλώδη αίσθηση.

Επειδή τα παιδιά μερικές φορές δεν είναι τόσο δεκτικά στο να ανανεώνουν διαρκώς το αντηλιακό τους, όταν μάλιστα δεν θέλουν να διακόψουν καθόλου από το παιχνίδι τους, το KIDS SUN CARE SPF 50+ WET SKIN SPRAY Παιδικό Αντηλιακό Σπρέι ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα. Δεν απαιτείται σκούπισμα της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή και έτσι καταφέρνετε να μη χάνεται κανένα λεπτό από το παιχνίδι τους! Έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή, ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Ξεχωρίζει για τη λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεσή του που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Δραστηριότητες στο σπίτι

Πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών είναι απαραίτητο να εφοδιαστείτε με σημαντικά εργαλεία και υλικά που θα κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα.

Μπλοκ ζωγραφικής, νερομπογιές, μαρκαδόροι, πλαστελίνες, καμβάδες, παζλ, παιχνίδια με δραστηριότητες, κατασκευές, σαπουνόφουσκες και ό,τι άλλο φανταστείτε. Μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσουν καθημερινά ή να μη δείχνουν ενδιαφέρον στην αρχή αλλά πάντα είναι καλό να υπάρχουν σε ημέρες βαρεμάρας όπου θα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να βγάλουν τη δημιουργική τους πλευρά. Μην ξεχάσετε και κάποια οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια για να απασχολήστε και εσείς μαζί τους κάποια απογεύματα των διακοπών!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top