Now Reading
Καρδούλες και… πράσινα άλογα!

Καρδούλες και… πράσινα άλογα!

Οδηγός επιβίωσης για όσους έχουν αλλεργία στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον να αγνοήσει το καταναλωτικό πανηγύρι που έχει στηθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου και κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στην 14η μέρα του μήνα! Αρκουδάκια, καρδιές σε όλα τα μεγέθη, κόκκινο παντού, κάρτες, ρομαντικά τραγούδια, γλυκά και σοκολατάκια… όλα σε σχήμα καρδιάς – όπου κι αν κοιτάξει κανείς, ο άγιος του έρωτα σας κλείνει το μάτι…

Αν εσείς ή ο σύντροφό σας ή –ακόμα καλύτερα–αν και οι δύο έχετε «αλλεργία» στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τότε δείτε το σαν ευκαιρία για να γελάσετε, να παρωδήσετε τον ξέφρενο ρομαντισμό που ενδέχεται να επικρατεί ολόγυρά σας και χρησιμοποιήστε από κοινού το χιούμορ και την καυστική σας ματιά για να έρθετε πιο κοντά και να διασκεδάσετε με το δικό σας τρόπο!

Skip the day

Διαγράψετε το 14 από το ημερολόγιό σας. Πείτε ότι για εσάς ή η 13η ή η 15η μέρα θα έχουν 48 ώρες κι όχι 24… ξαφνικά σε μια μέρα θα μπορέσουν να χωρέσουν πολλά περισσότερα πράγματα!

Anti_Valentine’s day

Βγάλτε τα απωθημένα σας ως προς όλη αυτή την τρέλα των ρομαντικών δώρων – πάρτε δύο μεγάλες καρδιές μαξιλάρια και παίξτε μαξιλαροπόλεμο μέχρι ξεπουπουλιάσματος. Την ίδια καταστροφική μανία μπορείτε να τη διοχετεύσετε και προς άλλα συμβολικά δώρα των ερωτευμένων… από τις κάρτες μέχρι τα μπουκέτα με τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Ό,τι ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας, αρκεί να νιώσετε καλύτερα και να γελάσετε πολύ… αλλά μαζί!

Παρωδία πάρτι

Διοργανώστε ένα πάρτι «Αγίου Βαλεντίνου» είτε για ομοϊδεάτες ή (ακόμα πιο διασκεδαστικό) για ειλικρινείς ρομαντικές ψυχές… κι ετοιμάστε δραστηριότητες-παιχνίδια «αντι_ερωτικού» ενδιαφέροντος: παίξτε παντομίμα με διάσημες ρομαντικές ταινίες ή προσπαθήστε να γυρίσετε σε παρωδία μερικές κλασικές σκηνές από δημοφιλείς ερωτικές κομεντί. Μιλήστε για τα πιο αποτυχημένα σας ερωτικά ραντεβού ή για περίεργα περιστατικά σε μέρες του Αγίου Βαλεντίνου που θα έχει πλάκα να διηγηθείτε και να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Όχι βέλη του έρωτα… αλλά βελάκια!

Δείτε Επίσης

Παίξτε σκοποβολή με βελάκια και στόχο είτε μία καρδιά… είτε έναν φτερωτό θεό του έρωτα!

Anti_valentine’s night

Παραγγείλτε πίτσα, σούσι, σουβλάκια, αλλά οτιδήποτε δεν παραπέμπει σε ρομαντικό δείπνο, βάλτε φόρμες ή casual πιτζάμες και αράξτε στον καναπέ έχοντας νοικιάσει την αγαπημένη σας σειρά ή κάντε ένα μαραθώνιο ταινιών θρίλερ ή περιπέτειας – αν ανήκετε σε πιο σκληροπυρηνικούς… δείτε μαζί αθλητικά ή έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ ανάλογα τι σας αρέσει περισσότερο.

No romance… just sex

Την καταναλωτική μανία του Αγίου Βαλεντίνου πολλοί εμίσησαν, τον ξενέρωτο ρομαντισμό επίσης… τις γλυκανάλατες ρομαντικές ταινίες (που λες αυτά συμβαίνουν μόνο στο σινεμά) αρκετοί τις θεωρούν μόνο για γέλια – ωστόσο κανείς σε μία σχέση δεν θέλει να αφήσει μια ευκαιρία για σεξ… να πάει χαμένη… Δείτε το λοιπόν ως μια καλή ευκαιρία για να εκτονώσετε «δημιουργικά» όλη την ένταση που σας δημιουργεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου… Μεταξύ μας, αυτός θα είναι και ο καλύτερος τρόπος για να το(ν) γιορτάσετε… και ο ιδανικότερος τρόπος για να γιορτάζετε τον έρωτα … όσο πιο συχνά γίνεται!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top