Now Reading
Κάντε την εκμάθηση Αγγλικών διασκέδαση και απόλαυση για τα παιδιά, στα so easy!

Κάντε την εκμάθηση Αγγλικών διασκέδαση και απόλαυση για τα παιδιά, στα so easy!

Οι εγγραφές άρχισαν και είναι so easy!

 

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό! Γι’ αυτό και στον Εκπαιδευτικό Όμιλο So Easy -Ηγέτη στις Ξένες Γλώσσες – κάθε μάθημα έχει τη δική του αξία και βαρύτητα. Σκοπός μας είναι από την πρώτη κιόλας φορά τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και να μαθαίνουν όχι μόνο θεωρητικά αλλά και βιωματικά τη γλώσσα.

Συγκεκριμένα:

Με τη μέθοδο SOEASY® τα παιδιά κάνουν την ξένη γλώσσα δική τους:

-Μιλάνε στη νέα τους γλώσσα από το πρώτο κιόλας μάθημα!

-Πολύ γρήγορα διαβάζουν και γράφουν σωστά, μέσα από τη δημιουργία ανάπτυξης νοήματος, χωρίς τη στείρα αποστήθιση γραμματικών κανόνων.

-Δημιουργούν και εκφράζουν κριτική σκέψη, σε ένα πλαίσιο που συμβαδίζει με την πνευματική και συναισθηματική τους ηλικιακή ωριμότητα.

-Αφομοιώνουν λεξιλόγιο και γραμματική με τη βοήθεια της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.

-Αναπτύσσουν ταυτόχρονα όλες τις δεξιότητες σε ακουστικό, οπτικό και κιναισθητικό πλαίσιο.

-Παίρνουν κίνητρα και προκλήσεις μέσα από τον πραγματικό κόσμο.

-Πετυχαίνουν με σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν έρθει η ώρα του πτυχίου.

Kαι όλα τα παραπάνω, με ιδιαίτερα προνόμια των προγραμμάτων SoEasy®, όπως: Ειδικά μαθήματα 2ης ξένης γλώσσας. Ενισχυτική διδασκαλία για το σχολείο. Επιπλέον ώρες προφορικών μαθημάτων.

Δε σταματάμε όμως εδώ να φροντίζουμε τα παιδιά!

Η SoEasy, παρατηρώντας την ανάγκη παιδιών και γονέων, δημιούργησε το πρόγραμμα Μελέτης Δημοτικού EasyReady®. Μέσα από αυτό, φροντίζουμε κάθε παιδί να προετοιμάζεται σωστά για τα μαθήματα του σχολείου της επόμενης ημέρας! Με την καθοδήγηση πεπειραμένων δασκάλων, τα παιδιά βελτιώνουν τις σχολικές τους επιδόσεις, οργανώνουν αποτελεσματικά το διάβασμά τους και θέτουν τις σωστές βάσεις για τη μετέπειτα επιτυχία τους!

Δείτε Επίσης

Οι γονείς και τα παιδιά που θα μας εμπιστευτούν τα όνειρα και τους στόχους τους, θα ζήσουν μαζί μας μία πρωτόγνωρη εμπειρία! Τη δική τους μοναδική SoEasy εμπειρία!

 Λίγα λόγια

Τα So Easy είναι εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών με διεθνή αναγνώριση και συνεργασίες με φορείς και πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκίνησαν το 1994 έχοντας ένα βασικό πιστεύω: όλοι μας μπορούμε να μάθουμε να επικοινωνούμε σε ξένες γλώσσες σωστά, εύκολα, αβίαστα και για πάντα.

Στα So easy® εστιάζουμε σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, αφού καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και με βάση αυτά τα στοιχεία σκιαγραφούμε το ακαδημαϊκό του προφίλ. Mελετώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, επιλέγουμε γι’ αυτόν το κατάλληλο πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων αυτών. Επισκεφτείτε το www.soeasy.gr  

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top