Now Reading
Θέλεις να γίνεις μια Mommy Expert; H Mommy Academy σε περιμένει!

Θέλεις να γίνεις μια Mommy Expert; H Mommy Academy σε περιμένει!

Αν είσαι νέα ή έμπειρη μαμά ή αν περιμένεις το πρώτο σου μωράκι… είναι σίγουρο πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθεις για τη φροντίδα του και την καθημερινότητά σας μαζί! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας, πέρασε με επιτυχία όλες τις τάξεις της Mommy Academy, πάρε «πτυχίο» και χάρισε στο αγγελούδι σου φροντίδα απαλή σαν χάδι, με τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn!

Είσαι μια έμπειρη σούπερ-μαμά, που ξέρει καλά τα μυστικά του ρόλου της; Μήπως είσαι μέλλουσα ή νέα μαμά, γεμάτη ενθουσιασμό και όρεξη για γνώση; Ό,τι μαμά κι αν είσαι, είναι σίγουρο πως υπάρχουν πολλά να μάθεις για τη φροντίδα του μωρού σου! Και είναι επίσης σίγουρο πως το μωράκι σου αξίζει την πιο απαλή φροντίδα… Τη φροντίδα που χαρίζουν τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn, ειδικά σχεδιασμένα για τα βρεφικά ρούχα, δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά!

Θέλεις τα βρεφικά του ρουχαλάκια να είναι πάντα καθαρά, να μοσχοβολούν απόλυτη φρεσκάδα και να έχουν υφή σαν καινούργια; Δοκίμασε το Υγρό Απορρυπαντικό Εύρηκα Baby! Με μοναδική σύνθεση που περιέχει 100% πράσινο φυτικό σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, για ανεπανάληπτη φροντίδα σαν το χάδι της μαμάς!

Και επειδή αυτόν τον καιρό χρειάζεται και λίγη παραπάνω προσοχή… Για να κοιμάστε ήσυχοι εσύ και το μωρό σου, δοκίμασε να απολυμάνεις τα ρούχα, τα σεντόνια και τα κουβερτάκια του με το νέο Εύρηκα Baby Απολυμαντικό Ρούχων! Το 1ο απολυμαντικό ρούχων με σύνθεση ιδανική για βρεφικά ρούχα, κατάλληλο για τα ρούχα όλης της οικογένειας, υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Είναι ιδανικό για ρούχα που δεν μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως κορωνοϊούς & H1N1.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάς και τη σωστή καθαριότητα των βρεφικών σκευών… Γι’ αυτό ξεκίνα να τα πλένεις χρησιμοποιώντας Υγρό Πιάτων Εύρηκα Baby! Με ειδικά μελετημένη σύνθεση σχεδιασμένη για βρεφικά σκεύη, με πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι, καθαρίζει ιδανικά τα σκεύη του μωρού σου και αφήνει υπέροχο άρωμα καθαριότητας!

Αν πάλι το μωράκι σου είναι νεογέννητο και αναζητάς τα ιδανικότερα προϊόντα για τη φροντίδα των ρούχων του… τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις το Υγρό Απορρυπαντικό και το Μαλακτικό Βρεφικών Ρούχων της σειράς Εύρηκα Newborn! Με φυσική σύνθεση και συστατικά φυτικής προέλευσης χαρίζουν στα ρουχαλάκια του μωρού σου φροντίδα πιο απαλή από ποτέ, ενώ είναι και υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα! Και άκου κι αυτό, που σίγουρα σ’ ενδιαφέρει… Το Υγρό Απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn είναι το μόνο υγρό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που δεν φέρει καμία επισήμανση επικινδυνότητας! Αυτό θα πει «ιδανική φροντίδα»!

Δείτε Επίσης

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη βρεφική φροντίδα με προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn;
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, πέρνα όλες τις τάξεις της Mommy Academy, μάθε όλα όσα χρειάζεσαι, πάρε το «πτυχίο» της Mommy Expert και κέρδισε απίθανα δώρα από την Εύρηκα!

Μπες τώρα στον διαγωνισμό στο www.eurekababy.gr/mommyacademy/ !

Καλή επιτυχία!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top