Now Reading
Η Victoria Beckham είχε γενέθλια και μοιράζεται βίντεο με την κόρη της Harper να διαβάζει μια συγκινητική κάρτα γενεθλίων

Η Victoria Beckham είχε γενέθλια και μοιράζεται βίντεο με την κόρη της Harper να διαβάζει μια συγκινητική κάρτα γενεθλίων

«Είσαι η καλύτερη μανούλα όλων των εποχών» γράφει η Harper, κόρη της στη Victoria Beckham, στην κάρτα γενεθλίων που της αφιέρωσε

Η Victoria Beckham μοιράστηκε τη συγκινητική κάρτα γενεθλίων που έλαβε από την κόρη της Harper.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, το 48χρονο icon της μόδας μοιράζεται τα γλυκά λόγια που έγραψε η 10χρονη Χάρπερ για τη μεγάλη της μέρα, με τη λεζάντα «Νιώθω σαν μια πολύ ευλογημένη και αγαπημένη μανούλα σήμερα στα γενέθλιά μου 🥳 Σε αγαπώ τόσο πολύ Χάρπερ Σέβεν».

Στο βίντεο, η Χάρπερ διαβάζει την κάρτα για τη μητέρα της, ξεκινώντας: «Αγαπητή μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ.

Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου όταν σε χρειάζομαι. Είσαι η καλύτερη μανούλα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν σε σκέφτομαι, σκέφτομαι τρεις λέξεις: ευγενική, στοργική και εργατική.

Είσαι μια καταπληκτική μαμά για μένα, τον Brooklyn, τον Cruz, τον Romeo και τον μπαμπά. Όλοι σε αγαπάμε με όλη μας την καρδιά. Να έχεις την πιο όμορφη μέρα γενεθλίων».

Και ολοκλήρωσε το μήνυμα: «Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Αν ποτέ με χρειαστείς, είμαι πάντα εδώ για σένα, εργάζεσαι τόσο σκληρά και σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες διακοπές και δείπνα. Είσαι η καλύτερη μανούλα όλων των εποχών, σε αγαπώ Harper».

Δείτε Επίσης

Η Victoria Beckham μοιράστηκε επίσης μια throw back φωτογραφία από τα γενέθλια των 9 της χρόνων. Και πόσα δεν έχει καταφέρει από τότε μέχρι σήμερα. Της ευχόμαστε να απολαμβάνει όσα έχει πετύχει και να συνεχίσει να κυνηγάει και να δημιουργεί τα όνειρά της.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top