Now Reading
Η Meghan Markle έδωσε το παλτό της σε μια μητέρα για να σκεπάσει το μωρό της κατά τη διάρκεια των αγώνων Invictus

Η Meghan Markle έδωσε το παλτό της σε μια μητέρα για να σκεπάσει το μωρό της κατά τη διάρκεια των αγώνων Invictus

Η Meghan Markle για άλλη μια φορά αποδεικνύει την «πριγκιπική» της καρδιά

Η τελευταία πράξη ευγένειας της Meghan Markle είναι αυτή που σίγουρα θα έχει απήχηση στις μαμάδες παντού. Την Παρασκευή, η Δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, έφτασαν στη Χάγη της Ολλανδίας για τους Αγώνες Invictus, όπου τους οδήγησαν στον χώρο από μια μικρή ομάδα διαγωνιζομένων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της βασιλικής οικογένειας Omid Scobie, η Markle παρατήρησε ότι η θερμοκρασία έπεφτε και έδωσε το παλτό της σε μια μητέρα που κουβαλούσε το νεογέννητο μωρό της.

Ενώ η ακριβής στιγμή που η Μαρκλ παρέδωσε το παλτό της δεν φαίνεται να έχει φωτογραφηθεί, υπάρχουν φωτογραφίες της χαμογελαστής μαμάς να περπατά δίπλα στη Δούκισσα με το μωρό της τυλιγμένο ζεστά με ένα παλτό. «Καθοδόν προς το χώρο, το ζευγάρι συνοδευόταν από τους ανταγωνιστές της #TeamNetherlands και την οικογένειά τους — ένας από τους οποίους κουβαλούσε περήφανα ένα νεογέννητο», έγραψε ο Scobie στο Twitter. «Παρατηρώντας την ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, η Μέγκαν έδωσε γρήγορα το παλτό της στη μαμά για να κρατήσει το μωρό ζεστό».

Ως μητέρα δύο παιδιών η ίδια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μαρκλ έδειχνε τόση συμπόνια σε μια συνάδελφό της και το μικρό της. Η Δούκισσα έχει εμπειρία από τον αγώνα ταχυδακτυλουργίας που σημαίνει το να είσαι εργαζόμενη μαμά, αλλά έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι της αρέσει να ισορροπεί τον χρόνο της μαμάς με πράγματα όπως οι εμφανίσεις στους αγώνες Invictus. Όπως αναφέρθηκε από το ITV News, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του 2019 στο Κέιπ Τάουν, η Markle είπε στη Lara Rosmarin, διευθύνουσα σύμβουλο του Cape Innovation and Technology, «Το να είσαι εργαζόμενη μαμά και να ταξιδεύεις επίσης με ένα μωρό, θεέ μου είναι πολύ… αλλά είναι όλα επίσης τόσο συναρπαστικά».

Δείτε Επίσης

Από τότε που αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πέρασαν πιο ήσυχο χρόνο ως οικογένεια. Ωστόσο, και οι δύο εξακολουθούν να είναι παθιασμένοι με το να δίνουν το παρών τους όποτε μπορούν και τα Invictus Games είναι ένα από τα αγαπημένα γεγονότα του ζευγαριού. Το Σάββατο, το ζευγάρι μίλησε στην τελετή έναρξης, όπου η Μαρκλ αναγνώρισε πόσο μακρύ δρόμο έχουν διανύσει οι συμμετέχοντες του 2022 λόγω της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία.

«Για κάθε ομάδα, ο σύζυγός μου και εγώ αναγνωρίζουμε ότι ήταν πολλά όλα αυτά που μεσολάβησαν μέχρι να φτάσουμε εδώ, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, μεταξύ των οποίων και για την ομάδα της Ουκρανίας, με την οποία είμαστε όλοι μαζί», είπε η Μαρκλ, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Ένα πράγμα που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι κάθε στιγμή που χρειάστηκε για να φτάσω εδώ θα αξίζει τον κόπο, γιατί είναι εδώ, στους αγώνες Invictus, που τιμούμε τα χρόνια ενεργού δράσης σας στο γήπεδο και τη συνεχή υπηρεσία σας στη χώρα σας, στην οικογένειά σας και στην κοινότητά σας εκτός γηπέδου».

Η παθιασμένη ομιλία της Markle κατέστησε σαφές ότι είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη των παικτών και των οικογενειών τους με όποιον τρόπο μπορεί – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αφαιρέσει το παλτό από την πλάτη της.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top