Now Reading
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει διαγωνισμό για τη Φιλία

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει διαγωνισμό για τη Φιλία

Παραδοθείτε στις “Σειρήνες” της φιλίας και πάρτε μέρος έως τις 7/2

Στη Στέγη πιστεύουν στην αξία της Φιλίας. Στις Φίλες και τους Φίλους που μας φέρνουν πιο κοντά με τον εαυτό μας και μας κάνουν κάθε ημέρα καλύτερους. Πιστεύουν στις σχέσεις που δεν μπορούν να χαλάσουν από την απόσταση, που δεν σιωπούν, που δεν φοβούνται την αλλαγή και το νέο.
Το 2020 μας κράτησε σε απόσταση. Tη νέα χρονιά, με τη βοήθεια όλων των Φίλων μας, θέλουμε να κάνουμε την ευχή μας πραγματικότητα και να έρθουμε πιο κοντά μαζί σας.

Και ξεκινάμε 27/1 με ένα διαγωνισμό:
Στείλτε τους selfies, videos ή φωτογραφίες, γράψτε τους τις ευχές σας για το 2021, ή τι σημαίνει Φιλία για εσάς, ή ακόμη και μία σκέψη σας για τη Στέγη. Ελάτε να ξανασυστηθούμε, να ξανασυναντηθούμε -έστω και ψηφιακά- και οι πρώτες ή πρώτοι 150 από εσάς θα κερδίσουν ένα από τα χειροποίητα δώρα που κρύβουν μέσα τους κάτι από τον εαυτό μας.

Αποκτήστε τις συλλεκτικές matryoshkas (τις οποίες πολλές φορές τις λέμε λανθασμένα μπάμπουσκες) που σχεδιάσαμε στην Ελλάδα και ζωγραφίστηκαν στο χέρι, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, σε συνεργασία με καλλιτέχνες του Μουσείου Matryoshka. Γνωρίστε τις δικές μας Σειρήνες, αυτές τις γυναικείες οντότητες της παγκόσμιας φαντασίας, που αγαπούν όπως κι εμείς τη θάλασσα, και που έχουν τη δύναμη να γοητεύουν, σαν όλους εσάς που μας κάνετε να κοιτάμε μέσα μας για να βρούμε κι εμείς τον αληθινό μας εαυτό, τον μόνο εαυτό που οι αληθινοί Φίλοι ξέρουν να κάνουν πάντα πιο όμορφο.

Δείτε Επίσης

Μπείτε στο διαγωνισμό εδώ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top