Now Reading
Η πιο καλοκαιρινή απόλαυση, για μικρούς και μεγάλους, είναι το πρώτο Φεστιβάλ Παγωτού

Η πιο καλοκαιρινή απόλαυση, για μικρούς και μεγάλους, είναι το πρώτο Φεστιβάλ Παγωτού

Ice Cream Market Athens, 7-8-9 Ιουνίου, στο Αμαξοστάστιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι

Το ICE CREAM MARKET ATHENS είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στην χώρα μας για το παγωτό! Η μεγάλη γιορτή που αφορά ό,τι έχει σχέση με το παγωτό, θα στηθεί το τριήμερο 7-8-9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Σε έναν χώρο άνω των 4.000τ.μ., με πάνω από είκοσι καταστήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, από παραδοσιακές μάρκες και κορυφαίους διανομείς ως οικογενειακές επιχειρήσεις που διαπρέπουν, το ICE CREAM MARKET ATHENS θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του παγωτού!

Οι επιλογές θα είναι εκατοντάδες! Κλασικές γεύσεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν αλλά και πρωτότυπες γεύσεις με απροσδόκητους συνδυασμούς που ιντριγκάρουν! Χειροποίητα παγωτά αλλά και όλες οι νέες τάσεις γύρω από το παγωτό με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες! Το μεράκι και η αγάπη των δημιουργών τους, αποτελούν τη μαγική συνταγή που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να θέλουν να δοκιμάσουν “άλλη μια γεύση ακόμα”!

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ιστορία και την κουλτούρα του παραδοσιακού και σύγχρονου παγωτού, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά. Την όμορφη ατμόσφαιρα θα συντροφεύουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί.


Το Ice Cream Market Athens 2019 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-8-9 Ιουνίου στο Αμαξοστάστιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Πληροφορίες
τηλ. 2109636489

Δείτε Επίσης

Ice Cream Market

event

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top