Now Reading
Η Μουσική Εκπαιδευτική Ομάδα musicArte ετοιμάζει πανελλήνιους διαγωνισμούς Πιάνου και Κιθάρας

Η Μουσική Εκπαιδευτική Ομάδα musicArte ετοιμάζει πανελλήνιους διαγωνισμούς Πιάνου και Κιθάρας

Απευθύνονται σε σπουδαστές πιάνου και κιθάρας αντίστοιχα, ηλικίας 5-21 ετών

Η Μουσική Εκπαιδευτική Ομάδα musicArte πραγματοποιεί την προσεχή Άνοιξη (2021) πανελλήνιους διαγωνισμούς Πιάνου και Κιθάρας. Απευθύνονται σε σπουδαστές πιάνου και κιθάρας αντίστοιχα, ηλικίας 5-21 ετών, οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν 7-9 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η λεπτομερής και αναλυτική οργάνωση της ύλης σε σχέση με την ηλικία των νέων πιανιστών και κιθαριστών, έτσι ώστε η τελική αξιολόγηση να είναι ακριβής και να συμβαδίζει με την πραγματική και καλλιτεχνική αξία των διαγωνιζομένων.
Στις επιτροπές συμμετέχουν παιδαγωγοί και καλλιτέχνες που αποτελούν εγγύηση για την άρτια πραγματοποίηση τους.

Οι συνθήκες διεξαγωγής των διαγωνισμών είναι παιδαγωγικά «κατάλληλες» έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να νιώσουν άνετα και να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο τους και όσα έχουν διδαχθεί.

Υπάρχουν βραβεία και έπαινοι για όλες τις κατηγορίες και τους συμμετέχοντες, καθώς οι Διαγωνισμοί επιβραβεύουν πρωτίστως τη συμμετοχή, γεγονός που ωθεί τα παιδιά σε πρόοδο και εξέλιξη.

Οι καθηγητές των διαγωνιζόμενων θα λάβουν τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής.

Διαγωνισμοί και covid19

Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν κανονικά και δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις της πανδημίας. Έχουν σχεδιαστεί εναλλακτικές λύσεις ανάλογα με την υγειονομική κατάσταση που θα επικρατεί εκείνη την χρονική περίοδο.

Αιτήσεις συμμετοχής έως 26 Απριλίου (2021).

Δείτε Επίσης

O φετινός διαγωνισμός Πιάνου είναι αφιερωμένος στον Θεόδωρο Αντωνίου και ο διαγωνισμός κιθάρας στον Χαράλαμπο Εκμεκτσόγλου.

Οι διαγωνισμοί πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της International Cultural Federation 21st Century (ICF).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.musicarte.gr

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top