Now Reading
Η «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney ξεκίνησε

Η «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney ξεκίνησε

Με την κυκλοφορία της Ανθολογίας Ιστοριών «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης»

Δεκατέσσερις νέες, εικονογραφημένες ιστορίες με τις Πριγκίπισσες της Disney, Άριελ, Ραπουνζέλ, Μέριντα και Βαϊάνα είναι διαθέσιμες στο www.DisneyPrincessStories.gr και αποτελούν έμπνευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου

Η Disney, σε συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αναζήτησε «Παιδιά με  Καλοσύνη» για κάθε μία από τις 14 ιστορίες. Η ιστορία της Πριγκίπισσας Μέριντα αφιερώνεται στην Ελένη από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος σε αναγνώριση της θαρραλέας, ανιδιοτελούς δράσης της

Το θεματικό τραγούδι για «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney, με τίτλο «Starting Now» ηχογράφησε η superstar και κάτοχος βραβείου Grammy®, τραγουδίστρια Brandy

Η The Walt Disney Company ανακοίνωσε την έναρξη της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» μίας ενέργειας που θα διαρκέσει ένα χρόνο και έχει στόχο να αναδείξει το θάρρος και την καλοσύνη που προσφέρουν οι αγαπημένες ηρωίδες της Disney στους θαυμαστές τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τη γενναιοδωρία της Σταχτοπούτας και την επινοητικότητα της Μπελ, έως την ανιδιοτέλεια της Μουλάν και το περιπετειώδες πνεύμα της Βαϊάνα, η Disney τιμά τις δυναμικές γυναίκες μέσα από τη μουσική, τις εμπειρίες, τα προϊόντα αλλά και μια εκστρατεία προσφοράς προς τα παιδιά.

Η έναρξη της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» πραγματοποιείται με την κυκλοφορία της νέας ψηφιακής Ανθολογίας Ιστοριών «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης». Η ανθολογία αποτελείται από 14 πρωτότυπες ιστορίες πριγκιπισσών της Disney, που απευθύνονται σε παιδιά, με στόχο να προσφέρουν έμπνευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Το ψηφιακό βιβλίο με τις εντυπωσιακές, νέες εικονογραφήσεις, δημιουργίες καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του πλανήτη, διατίθεται δωρεάν.

Στόχος του βιβλίου είναι να εμπνεύσει τα παιδιά να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τις περιπέτειες και τις αξίες αγαπημένων χαρακτήρων, οι οποίες αναδεικνύουν τη σημασία του θάρρους και της καλοσύνης απέναντι σε κάθε αντιξοότητα. Οι «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα  www.DisneyPrincessStories.gr

Σημαντικό μέρος της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» είναι η αναγνώριση των παιδιών που έχουν επιδείξει θάρρος και καλοσύνη. Η Disney συνεργάστηκε με φιλανθρωπικές οργανώσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, για να μπορέσει να βρει «Παιδιά με Καλοσύνη» και να τα τιμήσει. Στην Ελλάδα, η ιστορία θάρρους και καλοσύνης της 10χρονης Ελένης έχει υποστηριχθεί από την Disney και το Make-A-Wish Ελλάδος και σήμερα τιμάται μέσα από την ιστορία της Πριγκίπισσας Μέριντα. Στις αρχές του 2017, όταν η Ελένη ήταν μόλις 5 ετών και βρισκόταν προς το τέλος των χημειοθεραπειών της, αποφάσισε να απευθυνθεί στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος για την εκπλήρωση της ευχής της, η οποία ήταν να προσφέρει χαρά και να μοιραστεί καλοσύνη με όλα τα παιδιά που βρίσκονταν σε αντίστοιχη ή πιο δύσκολη κατάσταση από την ίδια. Πίστευε πως είχε αρκετά παιχνίδια και ένιωθε πως το μόνο που χρειαζόταν ήταν να περιβάλλεται από αγάπη.

Οι νεράιδες και οι εθελοντές του Make-A-Wish Ελλάδος, μαζί με την Ελένη και την οικογένειά της, βρέθηκαν σε 5 διαφορετικά σημεία της Αττικής, για να εκπληρώσουν την ευχή της. Με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και των τοπικών επιχειρήσεων, η Ελένη κατάφερε να παραδώσει προσωπικά περισσότερα από 2.000 δώρα σε παιδιά, φτάνοντας σε περισσότερες από 3.000 οικογένειες και καλύπτοντας συνολικά 100 χιλιόμετρα, μέσα σε 2 μέρες. Με την ολοκλήρωση αυτής της εμπειρίας, η Ελένη, αν και εξαντλημένη, ένιωσε ευτυχισμένη και ικανοποιημένη γνωρίζοντας ότι μέσα από την εκπλήρωση της ευχής της κατάφερε να μοιραστεί χαμόγελα με άλλα παιδιά.

Δείτε Επίσης

Μαζί με την Ελένη και άλλα παιδιά, από ολόκληρο τον κόσμο, έχουν αναγνωριστεί για την καλοσύνη τους και τους έχει αφιερωθεί μια ιστορία προς αναγνώριση της θαρραλέας συμπεριφοράς και των ανιδιοτελών πράξεών τους, που χαρίζουν χαμόγελα. «Οι ιστορίες της Disney είναι διαχρονικές και παρόλο που η κάθε Πριγκίπισσα έχει τις δικές της αξιοθαύμαστες αρετές, το θάρρος και η καλοσύνη είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν όλες από κοινού. Γνωρίζουμε πως μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές των άλλων και ευελπιστούμε πως οι  Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης θα εμπνεύσουν τα παιδιά να συμβάλλουν κι εκείνα, ώστε να γίνει ο κόσμος μας ένα καλύτερο μέρος», αναφέρει η Tasia Filippatos, Senior VP, Consumer Products EMEA, Disney.

Η παγκόσμια superstar και κάτοχος βραβείου Grammy® τραγουδίστρια Brandy, που υποδύθηκε την αγαπημένη Πριγκίπισσα «Σταχτοπούτα», ηχογράφησε το νέο, πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Starting Now» το οποίο είναι το θεματικό τραγούδι της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής». Το single «Starting Now» μαζί με το video clip, θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου από την Walt Disney Records.

 

Σχετικά με την Κοινωνική Συνεισφορά της Disney
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η Disney προσανατολίζεται στη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, ενώ εμπνέει και δημιουργεί ευκαιρίες για όσους οραματίζονται έναν καλύτερο κόσμο. Η «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney είναι ένα παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχουμε στη δημιουργία συναισθηματικής ανθεκτικότητας, μέσα από μακροχρόνια συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Μαζί, αξιοποιούμε τη δύναμη της μάρκας, τις ιστορίες και τους χαρακτήρες της Disney για να δημιουργούμε Στιγμές Μεγάλης Σημασίας για τα παιδιά και τους δικούς τους ανθρώπους, όταν το χρειάζονται περισσότερο. Το 2019, δημιουργήσαμε πάνω από 26.000 στιγμές που άλλαξαν τη ζωή σε παιδιά σε όλη την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας, επισκεφθείτε το www.thewaltdisneycompany.eu
Σχετικά με την The Walt Disney Company EMEA:
Η The Walt Disney Company μαζί με τις θυγατρικές της, αποτελεί μια παγκόσμια εταιρεία ψυχαγωγίας με δραστηριότητες σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Media Networks, Parks – Experiences – Products, Studio Entertainment, Direct-to-Consumer – International. Η Disney είναι εισηγμένη στο δείκτη Dow 30 με ετήσια έσοδα 59,4 δις. δολαρίων το οικονομικό έτος FY18. Αναζητώντας την περαιτέρω ψυχαγωγία, ενημέρωση και έμπνευση ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη μέσω της ασύγκριτης αφήγησης ιστοριών, η The Walt Disney Company, έχει συμπληρώσει πάνω από 80 χρόνια παρουσίας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), απασχολώντας χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή, καλύπτοντας περισσότερες από 130 χώρες. Τα εμβληματικά brands της The Walt Disney Company όπως Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic, FOX, FOX Sports και ESPN προσφέρονται στην περιοχή μέσα από κινηματογράφο, τηλεόραση, online, συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα, τα Disney Stores και την Disneyland Paris.
Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος:
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Είναι κάτι περισσότερο από μια ευχή. Πρόκειται για το ενδυναμωτικό της αντίκτυπο. Πρόκειται για τη δύναμη, την ελπίδα, τη χαρά και την πίστη στη ζωή ξανά. Το Make-A-Wish, μαζί με γενναιόδωρους χορηγούς, υποστηρικτές, υπαλλήλους και περισσότερους από 500 εθελοντές σε όλη τη χώρα έχουν ενωθεί και έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 2.620 ευχές, από την ίδρυσή του το 1996, εκ των οποίων 202 το 2020, κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.makeawish.gr.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top