Now Reading
H Κατερίνα Γιαννακοπούλου κάνει την πιο υπέροχη δουλειά του κόσμου

H Κατερίνα Γιαννακοπούλου κάνει την πιο υπέροχη δουλειά του κόσμου

Γιατί το να αλλάζεις τη ζωή κάποιου δίνει αξία και στη δική σου ζωή

Σε μια εποχή που οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι πάντα περισσότερες από τις ευτυχισμένες στιγμές, θέλει κουράγιο, δύναμη και έναν πολύ καλό λόγο για να σηκώνεσαι από το κρεβάτι κάθε πρωί. Αρκεί, δηλαδή, να κάνεις κάτι που σου αρέσει πραγματικά.

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ειδική παιδαγωγός και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», έχει αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά με αυτισμό ή νοητική υστέρηση. Η φροντίδα αυτών των παιδιών είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Ένας διαρκής, άνισος αγώνας με εμπόδια και πολλούς δύσκολους αντιπάλους.

Για την Κατερίνα, ωστόσο, τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν το αγαπάς. Δεν την ενοχλεί ο καθημερινός αγώνας γιατί θεωρεί ότι κάνει την πιο υπέροχη δουλειά του κόσμου. «Γιατί υπηρετώ αγγέλους, έτσι τα λέω τα παιδιά μου, και γιατί το να αλλάζεις τη ζωή κάποιου να την κάνεις λίγο καλύτερη, να την πηγαίνεις ένα βήμα πιο πάνω προσθέτει αξία στη δική σου ζωή» όπως λέει.

Δείτε Επίσης

Σε αυτήν τη σκληρή καθημερινότητα, ακόμη και ο παραμικρός πόνος μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά και να δυσκολέψει πολύ τη δουλειά της και μαζί τη ζωή αυτών των παιδιών. Η ίδια, όμως, είναι από εκείνους τους δυνατούς ανθρώπους που έχουν μάθει να ξεπερνούν τον πόνο. Άλλωστε υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στη χαρά που παίρνει από αυτά τα παιδιά;

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top