Now Reading
Η ΙΚΕΑ φέρνει τη γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Η ΙΚΕΑ φέρνει τη γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Για μία ζεστή και μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει την εορταστική περίοδο φέρνοντας τις πιο όμορφες προτάσεις για να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο λαμπερά! Τα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα της ΙΚΕΑ, εμπνευσμένα από το σκανδιναβικό design, έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ζεστή και μαγική την περίοδο των γιορτών. Με μια εορταστική παλέτα από ουδέτερα, αλλά και έντονα κόκκινα και μπλε χρώματα, τα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα περιλαμβάνουν τα απαραίτητα που θα κάνουν το τραπέζι των γιορτών να ξεχωρίζει και τις στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους μοναδικές!

Τα Χριστούγεννα είναι η στιγμή που μικροί και μεγάλοι περιμένουν όσο καμία άλλη. Για τη φετινή διακόσμηση του σπιτιού σας, οι Χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές μπάλες VINTERFEST, αλλά και τα διακοσμητικά της σειράς θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα μαγείας στο χώρο σας, ενώ τα επιτραπέζια στολίδια STRALA και VINTERFEST με διακοσμητικό φωτισμό LED, θα κάνουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας ξεχωριστή.

Το τραπέζι των γιορτών είναι μια σημαντική υπόθεση. Η σειρά VINTERFEST περιλαμβάνει τα κατάλληλα είδη σερβιρίσματος, με πιάτα, πιατέλες, βάσεις σερβιρίσματος και μπολ με διακριτικές γραμμές αλλά και γιορτινά σχέδια. Το τραπεζομάντηλο της σειράς από 100% βιώσιμο βαμβάκι και οι χαρτοπετσέτες VINTERFEST σε όμοια σχέδια, θα ταιριάξουν απόλυτα με τα σκεύη σας και θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.

Η σειρά VINTERFEST περιλαμβάνει ακόμα Χριστουγεννιάτικα είδη κουζίνας, όπως θήκες για κεκάκια, φόρμες για σοκολατάκια και κουπ-πατ για μπισκότα, αλλά και ποδιές και καπέλα για τους μικρούς ζαχαροπλάστες, που θα κάνουν την εμπειρία στην κουζίνα πιο διασκεδαστική από ποτέ. Εναλλακτικά, η ΙΚΕΑ προσφέρει έτοιμα gingerbread μπισκότα, σοκολάτες και γλυκίσματα, με αποκορύφωμα το έτοιμο gingerbread μπισκοτόσπιτο VINTERSAGA για να το συναρμολογήσετε μαζί με τα παιδιά σας.

Ο γιορτινός φωτισμός είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Η Χριστουγεννιάτικη σειρά STRALA της ΙΚΕΑ, δημιουργεί μια λαμπερή αλλά και ζεστή ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι. Επιλέξτε ανάμεσα στις γιρλάντες και τα καπέλα φωτιστικών σε σχήμα αστεριού, αλλά και τα κηροπήγια με φωτισμό LED της σειράς που λειτουργούν με μπαταρία και χρονοδιακόπτη για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε Επίσης

Ανακαλύψτε τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr και προσθέστε λίγη ακόμα μαγεία στα φετινά σας Χριστούγεννα!

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top