Now Reading
Η εορταστική ατζέντα για να περάσετε υπέροχα οικογενειακώς!

Η εορταστική ατζέντα για να περάσετε υπέροχα οικογενειακώς!

Γιατί οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που απολαμβάνουμε με τα παιδιά!

ATHENS FOR KIDS – ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο 21/12 17.00- 18.30

Οι Άθλοι του Ηρακλή, οι γίγαντες και οι ήρωες μας διηγούνται τις ιστορίες τους σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης μεταξύ μύθου και ιστορίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών αλλά και σε μικρότερα παιδιά που αγαπούν την ελληνική μυθολογία.
Κόστος παιδιού 10 ευρώ
Κόστος ενήλικα 5 ευρώ
Στο πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνεται η είσοδος του μουσείου για τους ενήλικες (5 ευρώ)
Η περιήγηση μέσα στο μουσείο γίνεται από πιστοποιημένο ξεναγό.
Διάρκεια 1.5 ώρα
Ηλικίες 6+

Δήλωση συμμετοχής μέσω email
Email : info@athensforkids.com

 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σάββατο 21/12 στις 12.00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ!

Σάββατο 21/12 στις 12.00 «Παντού και πάντα» στο Βιβλιόφωνο

Η συγγραφέας του βιβλίου «Παντού και πάντα» (εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα) Αγγελική Λάλου και η καλλιτέχνης Μαρία Φραγκάκη μαζί με τις δημιουργίες της από το «Κουμπί» σας προσκαλούν σε μια παρουσίαση-πάρτι με πολλές εκπλήξεις, παιχνίδι και δραστηριότητες – και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στολίδι!

Βιβλιόφωνο: Αγ. Δημητρίου 42 Βύρωνας Τηλ.: 210-760 0393

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Playmobil – η ταονία

19 Δεκεμβρίου 2019 στα VILLAGE CINEMAS

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

 

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

20-29/12

Πλησιάζουν Χριστούγεννα… Σε ένα ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης, ένα εντεκάχρονο κορίτσι και οι φίλες του ονειρεύονται να βρουν τη δική τους οικογένεια. Η μοχθηρή, όμως, διευθύντρια του ιδρύματος, Μις Χάνιγκαν (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), τα προσγειώνει βίαια στην πραγματικότητα: είναι ορφανά και κανείς δεν νοιάζεται για αυτά. Ώσπου μια μέρα, ένα από τα κορίτσια, η Annie, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει: η Γκρέις Φάρελ (Νάντια Μπουλέ), η γραμματέας του δισεκατομμυριούχου ‘Ολιβερ Γουώρμπακς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), επιλέγει την Annie για να περάσει τα Χριστούγεννα στην έπαυλη του Γουώρμπακς.Η ANNIE, το συγκινητικότερο μιούζικαλ όλων των εποχών έως 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου και τους λαμπερούς πρωταγωνιστές: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου/ Άρη Πλασκασοβίτη και Κατερίνα Στικούδη.

Η καταξιωμένη σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, με τις μεγάλες επιτυχίες των μιούζικαλ Grease, Το μαγαζάκι του τρόμου, AnnieRentFame, Μελωδία της ευτυχίας, Οικογένεια AddamsJesus Christ Super StarMamma miaMatilda κ.ά. στο ενεργητικό της, ξανασυναντά την Annie στη σκηνή του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και μετατρέπει την ιστορία της σε ένα φανταστικό υπερθέαμα µε πολύ χορό και µουσική.

Ολυμπιακό Κέντρο Χειροσφαίρισης και Τάε Κβο Ντο: Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΡΕΛΛΑ

Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά στο Μέγαρο, με μια ολοκαίνουργια υποθαλάσσια περιπέτεια σκιών, γεμάτη χιούμορ, δράση και μουσική. Τα μυστικά της θάλασσας είναι πάντα συναρπαστικά. Τι συμβαίνει, αλήθεια, κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά κάτω από την επιφάνειά της; Όλα τα πλάσματα του βυθού ετοιμάζουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, και ο Καραγκιόζης είναι φέτος ο επίσημος καλεσμένος τους. Όμως, ο οπισθοδρομικός κάβουρας δεν θέλει έξοδα για μουσικές και τραγούδια, γιατί έχει καβούρια στις τσέπες του. Θα μπορέσουν ο Καραγκιόζης και η παρέα του να κάνουν τη μουσική του βυθού να ακουστεί ή θα επικρατήσει σιγή ιχθύος; Θα τους βοηθήσει η γοργόνα των Χριστουγέννων που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Θα καταφέρει τελικά ο Καραγκιόζης να φάει τη θάλασσα με το κουτάλι ή θα τα θαλασσώσει; Η συνέχεια στον μπερντέ… Μουσικοί συνοδοιπόροι του αγαπημένου ήρωα του θεάτρου σκιών, η εξαμελής μπάντα πνευστών Dirty Athens Brass Band και η μοναδική Γεωργία Νταγάκη, που έρχεται να μας ταξιδέψει με τη φωνή και τη λύρα της. Συμπαραγωγή Θίασος Σκιών Ηλία Καρελλά & Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. megaron.gr

 

WΟRKSHOP ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 12:30

Workshop με την παρασκευή Special Sticks με ζάχαρη και κανέλα από τους μικρούς επίδοξους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, με τον εκπαιδευτικό και τεχνολόγο τροφίμων, Γιώργο Ευγενειάδη, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Απλά και Διαφορετικά – Συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής σε διαφορετική διάσταση»  από τις εκδόσεις Πεδίο.

Δείτε Επίσης

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν δημιουργικά ακολουθώντας τις συμβουλές του Γιώργου Ευγενειάδη, να πλάσουν και να φτιάξουν τα δικά τους στριφογυριστά γλυκίσματα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Απλά και Διαφορετικά – Συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής σε διαφορετική διάσταση

Εικόνες: Δέσποινα Παπαχριστούδη

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο γιατί ποτέ δεν είδα τη δουλειά μου σαν αγγαρεία, αλλά σαν ευκαιρία για προσφορά. Στόχος μου είναι να μεταδίδω τις γνώσεις μου στους μαθητές και να καλλιεργώ τις δεξιότητές τους…»

Γιώργος Ευγενειάδης

Για παιδιά από 6 ετών και άνω.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 12:30 στις στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε:ianos.gr

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας συμπράττουν, για ακόμη μια φορά, και μας καλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι μέσα από το εντυπωσιακό jukebox… από γυαλί! Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος υποδεχόμαστε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Glasshouse project “We play your wish!” μαζί με διάσημους djs και τους πιο αγαπημένους παραγωγούς από τους πιο αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς σταθμούς, κι όλα αυτά για… καλό σκοπό, την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας συμπράττουν, για ακόμη μια φορά, και μας καλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι μέσα από το εντυπωσιακό jukebox… από γυαλί! Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος υποδεχόμαστε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Glasshouse project “We play your wish!” μαζί με διάσημους djs και τους πιο αγαπημένους παραγωγούς από τους πιο αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς σταθμούς, κι όλα αυτά για… καλό σκοπό, την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top