Now Reading
Η ενυδάτωση είναι σημαντική για όλους τους τύπους δέρματος

Η ενυδάτωση είναι σημαντική για όλους τους τύπους δέρματος

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τρόπους για να δώσετε στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Στη σειρά θα βρείτε ενυδατικούς ορούς, κρέμες, αλλά και μάσκες προσώπου, οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε λίγα λεπτά στη διάθεσή σας και θέλετε να δώσετε στην επιδερμίδα σας μια καλή δόση θρέψης και ενυδάτωσης. Στο σημερινό άρθρο, θα σας δώσουμε μια συμβουλή για ενυδατικές μάσκες  προσώπου  που  είναι καλό να έχετε πάντα σε απόθεμα, ώστε να μπορείτε να τις αναζητάτε όποτε τις χρειάζεστε.

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

Οι υφασμάτινες μάσκες είναι από τις πιο δημοφιλείς. Η εφαρμογή τους είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Βγάζετε τη μάσκα από τη συσκευασία και την εφαρμόζετε απευθείας στο δέρμα. Μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, βγάζετε τη μάσκα. Μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ με το υπόλοιπο προϊόν στο δέρμα.

Μία από τις αγαπημένες μας είναι σίγουρα οι μάσκες Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet, οι οποίες είναι ενυδατικές και προσφέρουν μια πλούσια, αποτελεσματική φόρμουλα. Επιλέξτε από τρεις ποικιλίες με βάση τα αγαπημένα σας συστατικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις γνωστές μάσκες Garnier. Από την προσοχή σας δεν πρέπει σίγουρα να λείπει η ενυδατική και μάσκα λάμψης με καταπραϋντικό έλαιο λεβάντας, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη.

ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

Όταν εφαρμόζετε μια κρεμώδης μάσκα, σε αντίθεση με μια υφασμάτινη μάσκα, μπορείτε να καθορίσετε την ποσότητα του προϊόντος που θα εφαρμόσετε στο δέρμα σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες κρεμώδεις μάσκες ως μάσκες νύχτας. Τα αρωματικά σπρέι σώματος της Victoria’s Secret είναι πάντα αγαπημένα, ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Δείτε Επίσης

Για παράδειγμα, μια εξαιρετική επιλογή είναι η μάσκα Lancaster, η οποία θρέφει και ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα χάρη στο βούτυρο καριτέ και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου, το οποίο καταπραΰνει το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Μπορείτε να την εφαρμόζετε καθημερινά ως μάσκα ημέρας ή σε μικρότερη στρώση ως μάσκα νύχτας. Επιπλέον, η μάσκα θα ικανοποιήσει τους οπαδούς των vegan προϊόντων.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια γρήγορη μάσκα πέντε λεπτών από την Alcina, η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού και θα μεταμορφώσει την κουρασμένη επιδερμίδα σας σε μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα μέσα σε λίγα λεπτά.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top