Now Reading
Η εμφάνιση της Billie Eilish στο Sesame Street μας χάρισε ένα αναπάντεχα υπέροχο ντουέτο

Η εμφάνιση της Billie Eilish στο Sesame Street μας χάρισε ένα αναπάντεχα υπέροχο ντουέτο

Ακούστε το τραγούδι μαζί με τα παιδιά και νιώστε πιο χαρούμενοι από ποτέ…

Ποιος ήξερε ότι ένα μάθημα για τη μέτρηση των αριθμών – από το ένα μέχρι το δύο- θα μπορούσε να είναι η αφορμή για ένα τόσο τρυφερό τραγούδι-ντουέτο; Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Billie Eilish ερμήνευσε μια ειδική διασκευή του σινγκλ της «Happier Than Ever» με τον Count von Count για να ξεκινήσει τη νέα σεζόν του Sesame Street. Ενώ οι στίχοι άλλαξαν λίγο, φυσικά, για να ταιριάζουν με το θέμα των αριθμών, εξακολουθεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη με ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ένας φιλικός προς τα παιδιά τρόπος εκμάθησης με στοιχεία… βρικόλακα.

«Όταν μετράω μαζί σου, είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ», τραγουδά η Eilish σε ένα απόσπασμα του επεισοδίου στο YouTube.

«Οι αριθμοί ακούγονται πολύ καλύτερα», συνεχίζει ο Count.

«Να τι θα κάνουμε, έλα, ας μετρήσουμε μέχρι το δύο, ένα δύο κάποια από τα πουλόβερ του Μπερτ», λέει τραγουδιστά καθώς εμφανίζεται Μπερτ.

Στο ντουέτο εμφανίζονται και τα Big Bird και Two-Headed Monster. Οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν σερενάτα ο ένας στον άλλον, τραγουδώντας: «Όταν μετράω μαζί σου, είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ, οι αριθμοί ακούγονται πολύ καλύτερα. Τώρα ας μετρήσουμε εμένα και εσένα».

Το ντουέτο του Count και της Eilish ως απόσπασμα της πρεμιέρας της 52ης σεζόν του Sesame Street, που προβάλλεται την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στο Cartoonito στο HBO Max. Το επεισόδιο της Eilish, με τίτλο “Elmo’s Number Adventure”, κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου 2022. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «μια σύμβαση αριθμών έρχεται στη Sesame Street και ο Elmo βοηθά στην επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώντας τα μαθηματικά».

Δείτε Επίσης

Το “Happier Ever After” της Eilish έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στο Top 200 του Billboard τον περασμένο Αύγουστο και είχε τη δεύτερη εβδομάδα με τις υψηλότερες πωλήσεις βινυλίου τουλάχιστον από το 1991, σύμφωνα με τους New York Times.

Η 52η σεζόν του Sesame Street θα έχει 35 επεισόδια και θα περιλαμβάνει άλλους διάσημους καλεσμένους όπως η Amanda Gorman και η Naomi Osaka. Ο ράπερ Anderson Paak θα ερμηνεύσει επίσης ένα τραγούδι για το επεισόδιο της σεζόν του Martin Luther King Jr. Day. Οι θαυμαστές θα γνωρίσουν επίσης το νέο κουτάβι Tango του Elmo!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top