Now Reading
Ζήσε όπως θέλεις

Ζήσε όπως θέλεις

5 ιδέες για να νιώθεις πιο ελεύθερη!

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα κερδίζεις: το πιο εύκολο τρικ για να ξοδεύεις μέχρι εκεί που μπορείς και να μην τρελαίνεσαι στο τέλος του μήνα, είναι να γράφεις αναλυτικά κάθε μέρα τι ξοδεύεις. Έτσι τσεκάρεις πολύ εύκολα, πού γίνεται η υπερβολή και πού μπορείς να κόψεις. Σε δύο μήνες (εμένα τόσο μου πήρε), θα έχεις οργανωθεί πολύ καλύτερα σε όλα.

Τοποθέτησε την δουλειά σου, εκεί που της αξίζει: όπως όλα θέλουν μέτρο, έτσι και η δουλειά που έχει περάσει τις κόκκινες γραμμές και έχει γίνει δουλεία, πρέπει να τεθεί στο μικροσκόπιο.

Κλείσε τις οθόνες: αν βλέποντας στο insta story ότι η κολλητή σου είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της και μουλιάζει σε μια πισίνα στην Σαντορίνη κι εσύ ψήνεσαι στα τσιμέντα, δύο πράγματα πρέπει να ξέρεις: όταν δεν έχεις κέφια, απλά μην μπαίνεις στα social, γιατί θα νιώσεις πολύ χειρότερα.

Και δεύτερον όποιος περνάει τόσο τέλεια και είναι απίστευτα ερωτευμένος, ούτε που του περνάει από το μυαλό να ανεβάσει το στόρι του… Η απεξάρτηση από όλη αυτήν την ‘‘φορεμένη’’ ευτυχία, που όλοι πρέπει να ζούμε, είναι πραγματική απελευθέρωση…

Ξαναβρές αυτούς που αγαπάς: ζήσε τις μικρές στιγμές, με αυτούς που αγαπάς και γελάς και όχι με αυτούς που πρέπει. Θα δεις οτι αυτό πραγματικά θα σε ελευθερώσει.

Δείτε Επίσης

Λίγο από όλα: Η ημέρα σου, ή έστω η εβδομάδα σου δεν πρέπει να είναι μόνο σχέση, ή μόνο δουλειά, ή μόνο έξοδοι και διασκέδαση. Ούτε είναι σωστό να ρίχνεις βάρος μόνο σε ένα κομμάτι και να εξαρτάται όλο σου το σύμπαν από αυτό, γιατί αν κάτι δεν πάει καλά (π.χ. χωρίσεις, ή χάσεις την δουλειά σου), θα βρεθείς απολύτως ξεκρέμαστη.

Καλή λευτεριά!

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top