Now Reading
Επιτέλους ο Ντάμπο έρχεται στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου!

Επιτέλους ο Ντάμπο έρχεται στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου!

Το αγαπημένο ελεφαντάκι είναι έτοιμο να μας απογειώσει… εσείς είστε;

Η νέα live action ταινία της Disney, «Ντάμπο» συστήνει τον Holt Farrier (Colin Farrell), ένα πρώην μεγάλο αστέρι του τσίρκου, που βρίσκει την ζωή του να διαλύεται όταν επιστρέφει από τον πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) προσλαμβάνει τον Holt για να φροντίζει ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου. Αλλά όταν τα παιδιά του Holt ανακαλύπτουν πως ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, ο αδίστακτος επιχειρηματίας V.A. Vandever (Michael Keaton) και μια ακροβάτρια με το όνομα Colete Marchant (Eva Green) επιδιώκουν να κάνουν τον Νταμπο, σταρ του τσίρκου.

 

Διά χειρός Τιμ Μπάρτον του σκηνοθέτη που ξέρει να μεταφέρει τη μαγεία στη μεγάλη οθόνη και που έχει καταφέρει να ζωντανέψει πολλούς ήρωες βγαλμένους από παραμύθια. Σχεδόν 80 χρόνια μετά τη θρυλική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, το πιο διάσημο ελεφαντάκι του κόσμου επιστρέφει σε μια live action ταινία.

Υπόθεση:

Ο Ντάμπο είναι ένα γλυκό, νεογέννητο ελεφαντάκι με τεράστια αυτιά, ανήκει σε ένα ρημαγμένο τσίρκο του Μαξ Μέντιτσι. Αρχικά, η διαφορετικότητα του προβληματίζει τον ιδιοκτήτη, που πόνταρε σε ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι για να μαζέψει κόσμο, μέχρι που ο Ντάμπο αποκαλύπτει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα τεράστια αυτιά του για να πετάξει. Δεν θα προλάβει ωστόσο να χαρεί με αυτή του την ανακάλυψη, καθώς τον απομακρύνουν από την αγαπημένη του μαμά, έτσι καταλήγει μόνος του και φοβισμένος, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός φαντασμαγορικού λούνα παρκ που ονομάζεται Dreamland.

Συντελεστές

Σενάριο: Ehren Kruger

Σκηνοθεσία: Tim Burton

Δείτε Επίσης

Παίζουν: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Lucy DeVito, Joseph Gatt, Sandy Martin, Deobia Oparei, Nico Parker, Sharon Rooney, Finley Hobbins

Διάρκεια: 130’

28 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Feelgood  (Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top