Now Reading
Εντάσεις μέσα στο σπίτι; 4 πρακτικοί τρόποι να τις διαχειριστείτε

Εντάσεις μέσα στο σπίτι; 4 πρακτικοί τρόποι να τις διαχειριστείτε

Free Online Σεμινάριο από το The Next U – Τρίτη 17/11 18.45-19.45

Στις αρχές Μαίου του 2020, μόλις λίγες μέρες πριν από την άρση του lockdown που έφερε όλους μας σε μια νέα πραγματικότητα, δημιουργήσαμε το Community—κλειστό group στο Facebook—«Τhe Next Day 4 a Next YOU».

Η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου, με εξειδικευμένες σπουδές ψυχολογίας, εγκληματολογίας και ψυχοθεραπείας, και με ένα κοινό όραμα τις οδήγησε στη δημιουργία και ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας.

Ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021, δημιουργήσαν 7 εξειδικευμένα Webinar Series από 4 δίωρα workshops το καθένα πάνω σε θέματα που απασχολούν την σύγχρονη κοινωνία.

Για  κάθε θεματική δημιουργούν 4 δίωρα workshops που γίνονται κάθε Δευτέρα 7-9 μμ και οι συμμετέχοντες παρακολουθούν διαδικτυακά, προκειμένου να  καθένα, τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής του αν συμβαίνει σε μας ή σε κάποιο κοντινό μας πρόσωπο, ενώ σε κάθε «σειρά» το τελευταίο workshop αφιερώνεται σε live συζήτηση πραγματικών περιστατικών και πώς αντιμετωπίζονται, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια live συνεδρία με ειδικούς.

Free Online Σεμινάριο | Εντάσεις μέσα στο σπίτι;

 

Γειά σου ένταση. Αντίο ένταση! Η καραντίνα, φέρνει εντάσεις. Αλλά ίσως είναι και μια ευκαιρία να προβληματιστούμε, να εξετάσουμε και να δημιουργήσουμε ένα νέο επίπεδο αυθεντικότητας στις σχέσεις μας. Παρακολουθήστε δωρεάν το διαδικτυακό μας σεμινάριο και μάθετε πώς να κάνετε έναν αυθεντικό διάλογο με άτομα που έχουν σημασία για εσάς – και να επιλύσετε ανεπίλυτες συγκρούσεις.

 

Δείτε Επίσης

Περισσότερα: facebook.com/events

και

thenextu.gr

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top