Now Reading
Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου εδώ και τώρα

Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου εδώ και τώρα

Αυτά είναι τα ροφήματα που πρέπει να καταναλώνεις μετά τις διακοπές

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Βρίσκεσαι στην detox περίοδο μετά της διακοπές, προσπαθώντας να ξεφορτωθείς κάθε περιττή θερμίδα που κέρδισες φέτος το καλοκαίρι. Αφού έχεις μπει σε ένα πρόγραμμα και κάνεις την προσπάθεια σου είναι ώρα να «τρέξεις» λίγο παραπάνω τον μεταβολισμό σου, ώστε να αποκτήσεις την φόρμα σου σε χρόνο dt. Μπορώ; Αναρωτιέσαι. Κι όμως μπορείς, αφού ενεργοποίηση μεταβολισμού σημαίνει πως αυτόματα θα καις περισσότερες θερμίδες. Πως θα γίνει αυτό; Δοκίμασε τα παρακάτω εύκολα ροφήματα, που εκτός από την τέλεια γεύση τους, σου χαρίζουν ενέργεια, ενισχύουν σημαντικά την κίνηση του μεταβολισμού και ασφαλώς θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν.

Μάνγκο και τζίντζερ: Το τζίνζερ πέρα από την σημαντική ώθηση που δίνει στον μεταβολισμό, λειτουργεί ως φυσικό ανακουφιστικό του πόνου ενώ ταυτόχρονα μειώνει την πρωινή αδιαθεσία και ενισχύει την μνήμη.

Θα χρειαστείς: 1 λίτρο νερό, 2 εκατοστά τζίντζερ (πιπερόριζα), ½ φλιτζάνι κατεψυγμένο ή φρέσκο ​​μάνγκο, πάγο.

Ξεφλούδισε το τζίντζερ (μόνο όσο χρειάζεσαι) με ένα μαχαιράκι ή έναν αποφλοιωτή λαχανικών. Στην συνέχεια τοποθέτησέ το μέσα σε μία κανάτα και πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Βάλτο στο ψυγείο για να είναι κρύο. Το ρόφημα σου είναι έτοιμο να το απολαύσεις όλη μέρα.

Smoothie Green: Ένα ρόφημα γεμάτο ενέργεια που θα απογειώσει τον μεταβολισμό σου και θα χαρίσει στον οργανισμό σου σημαντικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Δείτε Επίσης

Θα χρειαστείς: 3-4 φέτες αγγούρι, ½ φέτα ανανά, 1 μέτρια φέτα μελιτζάνα, 1 σέλινο

Βάλε τα υλικά στο μπλέντερ και πολτοποίησε τα καλά. Ρίξε λίγο πάγο και είναι έτοιμο να το απολαύσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε το ρόφημα αυτό μετά το πρωινό.

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top