Now Reading
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με αφορμή το βιβλίο «Νότια»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με αφορμή το βιβλίο «Νότια»

Αυτή την Κυριακή, 20/5, κάντε μια οικογενειακή βόλτα στο ζωολογικό κήπο στα Σπάτα και λάβετε μέρος σε μια πρωτότυπη και διασκεδαστική δράση για παιδιά 3-8 ετών.

Τι καλύτερο για μια ανοιξιάτικη μέρα, από μια βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο; Την Κυριακή 20/5 μπορείτε, μάλιστα, να τη συνδυάσετε με τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα άγρια ζώα δεν είναι κατοικίδια». Διοργανώνεται με αφορμή το βιβλίο «Νότια» του Ντάνιελ Ντάνκαν (εκδόσεις Φουρφούρι), στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Πάρκου, και απευθύνεται σε παιδιά 3-8 ετών.

Μέσα από αυτή την πρωτότυπη δράση, μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψετε σε θάλασσες του βορρά αλλά και του νότου, ακολουθώντας την πορεία ενός αξιοθαύμαστου αποδημητικού πουλιού, του αρκτικού γλαρονιού. Σε αυτό το ταξίδι επίσης θα γίνετε μάρτυρες της γέννησης μιας εξίσου αξιοθαύμαστης φιλίας, επίκεντρο και του εξαιρετικού βιβλίου του Ντάνκαν.

Το πρόγραμμα συντονίζει η Χαρά Κατσαρή, εκπαιδευτικός και συγγραφέας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν: περιλαμβάνεται στο εισιτήριο στο Πάρκο.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Σπάτα, Αττική, τηλ. 210 6634724.

Δείτε Επίσης

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top