Now Reading
Δύο παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων αυτό το Σάββατο στον IANO

Δύο παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων αυτό το Σάββατο στον IANO

Στις 3/11 παρουσιάζονται τα «Νάρκισσος και Δάφνη» της Σοφίας Σωτηρίου και «Το πετειναράκι» της Γλύκας Στόιου, που απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών.

Αυτό το Σάββατο, 3/11, ο ΙΑΝΟS (Σταδίου 24) φιλοξενεί δύο παρουσιάσεις βιβλίων για παιδιά από 4 ετών με ελεύθερη είσοδο.

Στις 11:00 παρουσιάζεται το βιβλίο «Νάρκισσος και Δάφνη» (εκδ. Βεργίνα) της Σοφίας Σωτηρίου, σε εικονογράφηση Χριστίνας Αυδίκου. Ένα ταξίδι παρέα με τους θεούς του Ολύμπου, μια περιπέτεια στον χρόνο, ένα παιχνίδι με σύμβολα. Ένα ταξίδι παρέα με τους θεούς του Ολύμπου, τον Απόλλωνα, την Αφροδίτη και την Άρτεμη που συμπεριφέρονται σαν ζαβολιάρικα παιδιά, καταστρώνουν σχέδια και ετοιμάζουν «παγίδες» στον όμορφο θνητό, τον Νάρκισσο και τη ρομαντική νύμφη του Δάσους, τη Δάφνη.

Ακολουθεί στις 13:00 «Το πετειναράκι» (εκδ. Πατάκη) της Γλύκας Στόιου, σε εικονογράφηση της Θέντας Μιμηλάκη. Ένα συμβολικό, παγκόσμιο παραμύθι για τον αγώνα της επιβίωσης, την αποφασιστικότητα και την αλληλεγγύη, που ταξιδεύει από γενιά σε γενιά κι από γιαγιά ή παππού σε εγγόνι.

Δείτε Επίσης

Για τις παραπάνω εκδηλώσεις θα βρείτε περισσότερα εδώ («Νάρκισσος και Δάφνη») και εδώ («Το πετειναράκι»).

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top