Now Reading
Δύο νέα δωρεάν webinars από το Ίδρυμα Ωνάση με επίκεντρο τα παιδιά

Δύο νέα δωρεάν webinars από το Ίδρυμα Ωνάση με επίκεντρο τα παιδιά

Δύο πολύ χρήσιμα για γονείς διαδικτυακά σεμινάρια

Το να είσαι γονιός σε αυτή τη δύσκολη εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με εξτρίμ σπορ. Ευτυχώς η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μερικούς έξτρα συμμάχους που θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες πληροφορίες και σημαντικά εργαλεία τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις στα γονικά σου καθήκοντα. Το Ίδρυμα Ωνάση ετοίμασε δυο εξαιρετικά σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ
24.02.2021 | 17:30-19:00
Κόστος: Δωρεάν

Απευθύνεται σε γονείς παιδιών με ΔΑΦ και επαγγελματίες που ασχολούνται με την εκπαίδευση και τη θεραπεία παιδιών με ΔΑΦ ή άλλες αναπτυξιακές διαταραχές

Το Ίδρυμα Ωνάση, σε συνέχεια της δράσης «Μια περιήγηση στον κόσμο του αυτισμού κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας», διοργανώνει ένα ακόμη webinar για γονείς και εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με την εκπαίδευση και την υγεία παιδιών και εφήβων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, επιλέγοντας τις βασικές θεματικές που θα βοηθήσουν κάθε οικογένεια να ισορροπήσει την καθημερινότητά της μέσα στις αλλαγές που έχει φέρει ο κορωνοϊός.

-Σημαντικά επιδημιολογικά στοιχεία για τη νόσο COVID-19.
​-Ευαισθητοποίηση γονέων και θεραπευτών σχετικά με τη συμπτωματολογία της COVID-19 και διαφοροποίηση από άλλες ιώσεις.
-Θετικό κρούσμα στην οικογένεια και αντιμετώπιση: Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας διαγνωστεί με COVID-19;
-Ποιες επιλογές τεστ υπάρχουν στη χώρα μας και ποιο ενδείκνυται να κάνουμε ανάλογα με τις συνθήκες; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε επιλογής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

WEBINAR 2
Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γονεϊκότητα και την ανάπτυξη του παιδιού
03.03.2021 | 17:30-19:00
Κόστος: Δωρεάν

Δείτε Επίσης

Απευθύνεται σε γονείς βρεφών και παιδιών προσχολικής ηλικίας

To πρόγραμμα «Θετική γονεϊκότητα στα πρώτα κρίσιμα χρόνια», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσα από 3 webinars, έθεσε ως βασικό στόχο την υποστήριξη των γονέων που θέλουν να λειτουργήσουν θετικά στην ανάπτυξη του παιδιού τους. Η συμμετοχή νέων γονέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ολόκληρες οι διαδικτυακές συναντήσεις είναι διαθέσιμες στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube (με περισσότερες από 17.500 προβολές).

Αυτή τη φορά, οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί, καθώς και όλες οι θεματικές που ανοίχτηκαν από τους συμμετέχοντες γονείς μέσα στις προηγούμενες συναντήσεις, γίνονται το κεντρικό θέμα του τέταρτου κατά σειρά webinar. Από τους πρώτους μήνες ζωής του βρέφους, τις προσδοκίες των γονέων, τις δεξιότητες ανά ηλικία, την επιβράβευση, τη συναισθηματική και την κοινωνική εξέλιξη του κάθε παιδιού, όλα μπορούν να γίνουν αφορμή για μια νέα συζήτηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top