Now Reading
Διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα τα Toys Awards

Διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα τα Toys Awards

Από την Boussias Communications

Η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications διοργανώνει για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα τα Toys Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα παιχνίδια και σε υπηρεσίες παιχνιδιού που αφορούν παιδιά 3 έως 10 ετών.

Το παιχνίδι αποτελεί φυσική διαδικασία για τα παιδιά όπως ακριβώς είναι και η ίδια τους η ανάπτυξη. Η σχέση του παιδιού µε το παιχνίδι είναι αμφίδρομή: όσο το παιδί παίζει αναπτύσσει δεξιότητες και όσο αναπτύσσεται βελτιώνει το παιχνίδι του. Με το παιχνίδι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βιώσουν πληθώρα συναισθημάτων, μπορούν να βιώσουν την εμπειρία του απροσδόκητου, να ανταποκριθούν σε νέες καταστάσεις, να λάβουν αποφάσεις και να διαμορφώσουν φιλίες. Τελικά, το παιχνίδι είναι υπεύθυνο για τον βασικότερο αναπτυξιακό δεσµό, που είναι η ισορροπημένη αίσθηση του εαυτού του και η δημιουργία της ταυτότητάς του.

Τα Toys Awards προσανατολίζονται να αναδείξουν παιχνίδια και υπηρεσίες παιχνιδιών όπου µέσα από την καινοτοµία και την ποιότητά τους βοηθούν το παιδί να έχει οµαλή ανάπτυξη σε όλους τους επιµέρους τοµείς: σωµατικά, κινητικά, γνωστικά και κοινωνικά. Υποψηφιότητες µπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν αντίστοιχα προϊόντα και υπηρεσίες και  τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόµες και ποιοτικές πρακτικές.

Δείτε Επίσης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.toysawards.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top