Now Reading
Διασκεδαστικά παιχνίδια ρόλων για παιδάκια ενός έτους με μικρά ανθρωπάκια!

Διασκεδαστικά παιχνίδια ρόλων για παιδάκια ενός έτους με μικρά ανθρωπάκια!

  Όταν το παιδί μας είναι 1 έτους ο κόσμος είναι μαγικός και δεν υπάρχει λεπτό χωρίς μια ανακάλυψηΤα παιδιά…

paizoume1

 

Όταν το παιδί μας είναι 1 έτους ο κόσμος είναι μαγικός και δεν υπάρχει λεπτό χωρίς μια ανακάλυψη.Τα παιδιά της ηλικίας αυτής, λατρεύουν να παίζουν με τα μικρά ανθρωπάκια.Είναι η ηλικία που μπορείτε να ξεκινήσετε με τα παιδιά σας, υπέροχα παιχνίδια ρόλων.

 

paizume2

 

Πήραμε μία λεκάνη και την γεμίσαμε με ζυμαρικά σε διάφορα χρώματα.Είναι το εργοτάξιό μας. Θέλει προσοχή με τα ζυμαρικά όταν το παιδάκι σας είναι ενός έτους. Πρέπει να είναι μπροστά και η μαμά.Υπάρχουν και πολύχρωμα δημητριακά που είναι νόστιμα, υγιεινά και κάνουν το παιχνίδι να έχει εξίσου, ενδιαφέρον!

 

paizume3

Οι μπουλντόζες σε αυτό το εργοτάξιο εργάζονται ασταμάτητα.

 

paizume4

Το παιχνίδι ρόλων βοηθάει πολύ σημαντικά στην εξέλιξη του λόγου των παιδιών. Μέσα από το παιχνίδι, το παιδί σας θα μάθει να παίζει ανεξάρτητα, να αφηγείται μια ιστορία καθώς παίζει, θα μάθει να είναι δημιουργικό.
Επιπλέον, τα μικρά ανθρωπάκια είναι τόσα πολλά που ποτέ, δεν θα πλήξετε μαζί τους!Κάθε μέρα, μια καινούργια ιστορία! Της κόρης μου, σε αυτήν την ηλικία της άρεσε πολύ να παίζει με τα Little People! Έμαθε με αυτά τα ανθρωπάκια, για τα ζώα και πως ζουν, για το σχολείο, για τα τρένα και ένα σωρό άλλα πράγματα, καθώς φτιάχναμε παρέα ιστορίες…

 

http://paizoumemazi.blogspot.com

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top