Now Reading
Δεν υπάρχει ευκολότερος και πιο απολαυστικός τρόπος να παίρνουν τα παιδιά τις βιταμίνες τους

Δεν υπάρχει ευκολότερος και πιο απολαυστικός τρόπος να παίρνουν τα παιδιά τις βιταμίνες τους

Στην παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Vitasip Kids τις πίνουν μέσα από ένα έξυπνο βιταμινούχο καλαμάκι!

Λίγο το δικό μας φορτωμένο πρόγραμμα, που δεν μας επιτρέπει να μαγειρεύουμε σπιτικό φαγητό όσο συχνά θα θέλαμε, λίγο το φορτωμένο πρόγραμμα των παιδιών μας, λίγο το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά είναι «επιλεκτικά» στο φαγητό, συνήθως δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις τους σε διατροφικά συστατικά που είναι θεμελιώδη για την ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού τους.

Τα διατροφικά κενά μπορούν, τότε, να καλύψουν τα παιδικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία θα επιλέξουμε με τη σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου, ανάλογα με την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών μας. Σε αυτή την περίπτωση όμως, ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση: πώς θα τα πείσουμε να πάρουν τις βιταμίνες τους, αν είναι αρνητικά ακόμα και στα, ομολογουμένως ελκυστικά σαν καραμέλες, μασώμενα δισκία;

Τη λύση δίνει μια πανέξυπνη ιδέα της Power Health: Στην παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Vitasip Kids οι βιταμίνες και τα άλλα απαραίτητα στοιχεία βρίσκουν τη θέση τους μέσα σε ένα καλαμάκι, το οποίο με τη σειρά του μετατρέπει την όλη διαδικασία της λήψης των βιταμινών σε παιχνίδι!

Καθώς το παιδί παίζει με το καλαμάκι, το οποίο καταλήγει σε ένα ποτήρι με νερό όπου σταδιακά απελευθερώνεται το περιεχόμενο των Vitasip Kids, παίρνει τις βιταμίνες του με την ίδια φυσικότητα και απόλαυση που θα έπινε τον αγαπημένο του χυμό. Κι αυτό γιατί σε κάθε προϊόν της σειράς, η έξυπνη ιδέα συνδυάζεται με υπέροχες γεύσεις φρούτων.

Συγκεκριμένα, η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Vitasip Kids περιλαμβάνει:

-Πολυβιταμίνη με γεύση πορτοκάλι, για καθημερινή ενέργεια και προστασία του οργανισμού,

-Ασβέστιο και βιταμίνη D3 με γεύση βατόμουρο, για υγιή οστά και σωστή ανάπτυξη,

-Μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 με γεύση κεράσι, για ενέργεια και ηρεμία,

Δείτε Επίσης

-Ψευδάργυρο και βιταμίνη C με γεύση μήλο, για ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Τα Vitasip Kids ενδείκνυνται για παιδιά 4 ετών και άνω και για ενήλικες.

Γιατί Power Health;

Στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, η Power Health είναι μια ελληνική εταιρεία που πρωτοπορεί εδώ και 34 χρόνια, από το 1984, αποσπώντας ένα πλήθος διακρίσεων και βραβείων, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, για την καινοτομία, τη στρατηγική, την ανάπτυξη, την ποιότητα και τη συνέπειά της, επενδύοντας σε προηγμένες τεχνολογίες που αξιοποιούν στο έπακρο τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top