Now Reading
Για 1η χρονιά την Ελλάδα διοργανώνονται τα Mother & Baby Awards

Για 1η χρονιά την Ελλάδα διοργανώνονται τα Mother & Baby Awards

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα!

Mother & Baby Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry. Διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications και υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες οι οποίες τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας. Επίσης, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν και αυτοί που δραστηριοποιούνται  στον αντίστοιχο χώρο και θεωρούνται influencers στο mother & baby care industry.

Η φιλοσοφία της Boussias Communications υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει τη δεδομένη στιγμή να παραμείνει σθεναρή, έτσι ώστε να ενώσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις και να ενισχυθεί η καινοτομία και η εξυπηρέτηση των πελατών στη νέα πραγματικότητα.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η Boussias Communications έφερε κοντά 24 σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του mother & baby care industry, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Mother & Baby Awards 2020. Συγκεκριμένα, με πρoέδρους τους Ιωάννη Καλογήρου, Γυναικολόγο, Χειρουργό – Μαιευτήρα και Σπύρο Μαζάνης, Παιδίατρο, μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικης Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, την κριτική επιτροπή συνθέτουν επίσης Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Δημοσιογράφοι, καθώς και διακεκριμένοι Επαγγελματίες όπου και θα αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στον συγκεκριμένο χώρο.

Δείτε Επίσης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο babyawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 10 Ιουλίου 2020.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top