Now Reading
Βρεφικά είδη για όλες τις ανάγκες του μωρού και της μαμάς

Βρεφικά είδη για όλες τις ανάγκες του μωρού και της μαμάς

Ο ερχομός του μωρού στο σπίτι είναι φυσικό να σας αγχώνει και να σας ανησυχεί, αφού η ευθύνη είναι…

 

 

Ο ερχομός του μωρού στο σπίτι είναι φυσικό να σας αγχώνει και να σας ανησυχεί, αφού η ευθύνη είναι μεγάλη και αυτό τόσο μικρό και ευαίσθητο!

Πως θα προετοιμαστείτε κατάλληλα, ώστε να είστε έτοιμοι για όλα;

Ανάμεσα στα βρεφικά είδη που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στο σπίτι σας, είναι:

$    Για το άλλαγμα της πάνας

Ενυδατικές και ειδικά προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν στο μωρό σας να είναι στεγνό και καθαρό, χωρίς να γεμίζει κοκκινίλες ή να συγκαίγεται. Διαλέξτε πάνες που να ανταποκρίνονται στην ηλικία και στο βάρος του παιδιού. Για να διατηρείτε την υγιεινή του, ακόμα και όταν είστε σε εξωτερικό μέρος, προμηθευτείτε τις τσάντες αλλαξιέρα, οι οποίες σας προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο για να τοποθετείτε όλα τα βρεφικά αξεσουάρ του μωρού σας. Μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να δέσουν σε κάθε καρότσι. Και το κυριότερο; Περιέχουν πάντα μία αναδιπλούμενη αλλαξιέρα για παν ενδεχόμενο!

il2.jpg

$    Υγιεινή στο φαγητό του

Η αποστείρωση είναι μία διαδικασία απαραίτητη στο μωρό σας. Δεδομένου ότι μπορεί να κολλήσει πολύ εύκολα κάτι, αφού το ανοσοποιητικό του είναι χαμηλό, πρέπει τα αυστηρά προσωπικά του είδη να τα αποστειρώνετε καλά, ώστε να αποκλείεται κάθε πιθανότητα για εμφάνιση μικροοργανισμών πάνω τους. Οι αποστειρωτές της Chicco είναι οι πλέον κατάλληλοι για αυτήν την διαδικασία.

il3.jpg

$    Μπάνιο ειδικό για το μωρό

Δείτε Επίσης

Το μωρό σας δεν μπορεί να κάνει μπάνιο εύκολα στην μπανιέρα, για αυτό πρέπει να βρείτε άλλη λύση που να του προσφέρει ασφάλεια! Το ηλεκτρονικό κατάστημα Οneira  σας έχει την λύση. Μπανάκι με αλλαξιέρα σε μία κατασκευή, κατάλληλα διαμορφωμένο για παιδιά έως 12 μηνών.

Μία μεγαλύτερη ποικιλία από προίκα μωρού και άλλα βρεφικά είδη και έπιπλα, σας περιμένει να την ανακαλύψετε στο oneira.gr

 

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top