Now Reading
Απίστευτα γράμματα μικρών παιδιών στον Άγιο-Βασίλη

Απίστευτα γράμματα μικρών παιδιών στον Άγιο-Βασίλη

  Με το που μπήκε ο Δεκέμβρης όλα τα παιδάκια του κόσμου άρχισαν να γράφουν τις λίστες με τα δώρα που θέλουν…

dasass

 

Με το που μπήκε ο Δεκέμβρης όλα τα παιδάκια του κόσμου άρχισαν να γράφουν τις λίστες με τα δώρα που θέλουν να ζητήσουν από τον Άι-Βασίλη, αλλάζοντας γνώμη πολλές φορές και προσθέτοντας όλο και κάτι καινούργιο.

 

Άλλοι πάλι επιλέγουν μια πιο «επιθετική» προσέγγιση απειλώντας να σκοτώσουν τον Άγιο Βασίλη αν δεν τους φέρει τα δώρα τους!

Δείτε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά γράμματα που έστειλαν φέτος τα παιδάκια στον Άι-Βασίλη (και οι γονείς τους τα δημοσίευσαν στο ίντερνετ).

1a

«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη, στείλε μήνυμα στον μπαμπά μου. Αυτός έχει ολόκληρη τη λίστα μου. Σ’ αγαπώ. Tennessee».

 

1b

«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα μια ταινία Hannah Montana, τα ρούχα της Hannah Montana, τα παπούτσια της Hannah Montana, ένα μικρόφωνο Hannah Montana, βιβλία Hannah Montana,cd Hannah Montana…» Και κάπως έτσι πηγαίνει όλο το γράμμα!

 

 

1c

«Αγαπημένε Άι-Βασίλη, μπορείς σε παρακαλώ να μου φέρεις μια κάμερα για τα Χριστούγεννα γιατί θέλω μία. Max».

 

 

 

1d

«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη, αν φέρεις δώρα, φέρε και μπαταρίες μαζί».

 

 

Δείτε Επίσης

 

 

1e

«Γεια σου Άγιε Βασίλη, είμαι ο Deaven και θα ήθελα να μάθω αν είσαι αληθινός. Εγώ πιστεύω σε σένα αλλά οι φίλοι μου όχι. Μπορείς λοιπόν να μου στείλεις μια υπογεγραμμένη φωτογραφία σου με την κυρία Άγιο Βασίλη ή κάτι άλλο; Σε παρακαλώ στείλε μου ένα κουδούνι από το έλκηθρό σου. Παρεμπιπτόντως, είσαι στ’αλήθεια χοντρός ή κάνεις δίαιτα; Σε παρακαλώ απάντησε σε όσα σου ζήτησα παραπάνω».

 

1f

«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη, ξέρεις τι θέλω για τα Χριστούγεννα. Θέλω την master συλλογή καρτών Yu-Gi-Oh για να εντυπωσιάσω τα αγόρια».

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top