Now Reading
Ανόρθωση προσώπου με φυσικό τρόπο

Ανόρθωση προσώπου με φυσικό τρόπο

Πέτρες “gua sha” θα σου προσφέρουν την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Σίγουρα αν ασχολείσαι με τον κόσμο της ομορφιάς, κάπου θα τα έχεις συναντήσει. Μιας και είναι τα νέα skincare tools , για τα οποία εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο μιλούν, δίχως να κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Έχουν την δυνατότητα να αναζωογονήσουν  και να συσφίξουν με απόλυτα φυσικό τρόπο το πρόσωπο σου, χωρίς καν να χρειαστείς την βοήθεια ειδικού. Το μασάζ και η σωστή χρήση των συγκεκριμένων tools, την οποία θα δούμε και παρακάτω, ναι μεν θα σε χαλαρώσουν και θα αποβάλλουν από το πρόσωπο σου την ένταση, αλλά κυρίως θα προσφέρουν μια νεανική και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σου. Τα αποτελέσματα πριν και μετά την χρήση τους, είναι πράγματι εντυπωσιακά, με όλο ένα και περισσότερες να τα εντάσσουν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης τους.

Είναι επίσης ιδανικά να τα χρησιμοποιείς το πρωί, αφού μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να δώσουν ξανά γωνίες στο πρόσωπο σου και να βοηθήσουν σημαντικά με την κατακράτηση υγρών που έχουμε κατά την διάρκεια της νύχτας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

Τι πραγματικά όμως είναι το ‘’gua sha’’;

Πρόκειται για συγκεκριμένη μέθοδο μασάζ, που προέρχεται από την ιαπωνική παράδοση, με την βοήθεια της ειδικής πέτρας, η οποία είναι κατασκευασμένη από νεφρίτη ή ροζ χαλαζία. Κάνοντας μασάζ με την συγκεκριμένη πέτρα, πάντα με ανοδικές κινήσεις, χαλαρώνει τους τραβηγμένους από την ένταση μύες και να βοηθά στην ανάπλαση ιστών. Κυρίως όμως βοηθά και στην πρόληψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ όταν χρησιμοποιείται τακτικά, προσφέρει πιο ομοιόμορφη και ελαστική επιδερμίδα χωρίς έντονες ρυτίδες.

Το εργαλείο αυτό, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη λεμφική αποστράγγιση στο πρόσωπό μας, καθώς δεν μετακινούμε πολύ τους μυς του προσώπου, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν. Οι κινήσεις λοιπόν με την βοήθεια της συγκεκριμένης πέτρας, βοηθούν την κυκλοφορία της λέμφου και οδηγούν σε μια πιο φρέσκια και καθαρή εμφάνιση.

Δείτε Επίσης

Note: Λόγω της έντονης πίεσης που ασκείται κατά την διάρκεια του μασάζ, είναι πιθανό αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, να δεις κάποιον ερεθισμό. Μην ανησυχήσεις όμως, καθώς μετά από λίγα λεπτά το δέρμα σου θα επανέλθει.

Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο tool μόνη σου στο σπίτι, πρέπει να θυμάσαι πάντοτε να κάνεις ανοδικές κινήσεις. Όπως ακριβώς αντικατοπτρίζονται στην παρακάτω φωτογραφία με τα βελάκια. Ξεκίνησε με χαμηλή ένταση και μόλις συνηθίσεις λιγάκι, μπορείς να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμη πιο έντονο και να αποκτήσεις σταδιακά, ακόμη πιο σφριγηλή  και νεανική επιδερμίδα, προλαμβάνοντας ρυτίδες και χαλάρωση.

Ανόρθωση προσώπου με φυσικό τρόπο – AllYou.gr

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top