Now Reading
Ακούστε το «Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους» του Ευγένιου Τριβιζά

Ακούστε το «Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους» του Ευγένιου Τριβιζά

Σε αφήγηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος εγκαινιάζει τον κύκλο αναγνώσεων «Ιστορίες» με τις «Ιστορίες για τα Χριστούγεννα» και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι με πρωταγωνιστές τα βιβλία. Γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και συγγραφείς συμμετέχουν στη διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη γιορτή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και μας μεταφέρουν την εορταστική ατμόσφαιρα διαβάζοντας πέντε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Οι αναγνώσεις θα παραμείνουν διαθέσιμες στο κανάλι της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Youtube για όλη την εορταστική περίοδο από τις 20 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2021.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!
Διαβάστηκε το έργο: «Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους», του Ευγένιου Τριβιζά σε εικονογράφηση Βαγγέλη Ελευθερίου, των εκδόσεων Μεταίχμιο, c2012, ISBN 978-960-50-905-1 Δραματουργία- Ανάγνωση: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Παραγωγή/ Σκηνοθεσία: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος Ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα, κ. Ευγένιο Τριβιζά, για την ευγενική παραχώρηση άδειας χρήσης του έργου στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε θερμά τον ηθοποιό κ. Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για την ανάγνωση του διηγήματος Ευχαριστούμε θερμά την Παιδική Βιβλιοθήκη ΚΔΑΠ Νεάπολης του Δήμου Βόλου Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο “Ιωάννης Συλλογιστός”, Νέα Ιωνία Βόλου Copyright: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top