Now Reading
«Αγκαλιάζουμε τη μητρότητα!»

«Αγκαλιάζουμε τη μητρότητα!»

O Τομέας Καλλυντικών της Henkel ενώνει τις δυνάμεις του με τα Hondos Center και τη «Φαιναρέτη» υποστηρίζοντας τη Μητρότητα!

 

Ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas, τα Hondos Center και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκστρατεία ενημέρωσης για την προαγωγή της υγείας της εγκύου, της νέας μητέρας, του νεογνού/βρέφους και της ευρύτερης οικογένειας.

Συγκεκριμένα, μέσα από αυτή τη δράση, ενισχύεται η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου & της Νέας Μητέρας, που στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας και ψυχολόγους  (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 21:00), εξυπηρετώντας 2.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα. Οι κλήσεις που δέχεται η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης αφορούν στην κάλυψη αιτημάτων ψυχολογικής υποστήριξης εγκύων, νέων μητέρων και των οικογενειών τους και παροχής μαιευτικής συμβουλευτικής (νεογνική και βρεφική φροντίδα, προαγωγή μητρικού θηλασμού κ.ά.).

Στόχος της εκστρατείας ενημέρωσης είναι η επίτευξη ισότιμης και αδιάκριτης πρόσβασης όλων των εγκύων και νέων μητέρων, σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας της υγείας, κατά την προγεννητική περίοδο.

 

Παράλληλα, από τις 3 έως τις 30 Ιουνίου, θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel σε μοναδικές προσφορές, στα καταστήματα Hondos Center!

Δείτε Επίσης

 

Αγκαλιάστε κι εσείς τη μητρότητα με τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top