Now Reading
«Ήλιος, θάλασσα, μια ελιά κι ένα χαρταετό φεγγάρι» στον Iano

«Ήλιος, θάλασσα, μια ελιά κι ένα χαρταετό φεγγάρι» στον Iano

Σάββατο 18 Μαΐου στις 12:00 η musiArte κλείνει τον κύκλο των φετινών εργαστηρίων της

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 12:00 η musiArte κλείνει τον κύκλο των φετινών μουσικό-εκπαιδευτικών εργαστηρίων της στον ΙΑΝΟ της Αθήνας με την εκδήλωση «Ήλιος, θάλασσα, μια ελιά κι ένα χαρταετό φεγγάρι» για παιδιά 6 – 12 ετών.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μουσική από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ελλάδα, και να συμμετέχουν με τραγούδι και χορό σε μια εκδήλωση που έχει την πρόθεση να προσφέρει χαρά, διασκέδαση και γνώση.

Λίγα λόγια για την musicArte

Η musicArte είναι μια ομάδα παιδαγωγών, μουσικών, καλλιτεχνών και εμπνευσμένων δασκάλων με ενέργεια και μουσική δράση. Δημιουργήθηκε το 2010 από τις Κατερίνα Παπαδάκου, Έφη Ρηγάτου και Αλεξία Χατζηλυκούδη.

Το όνομα της ομάδας «musicArte» (μουσική και τέχνη, τέχνη και μουσική) αποτελεί την φιλοσοφία της. Μέσω της τέχνης γενικά και της μουσικής ειδικότερα, τα παιδιά αντιλαμβάνονται τον κόσμο που τα περιβάλλει, την ομορφιά της ζωής και ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τα συναισθήματα, τις διαθέσεις τους και να μεταδώσουν ότι επιθυμούν. Η ομάδα σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά-μουσικά προγράμματα, μουσικές παραστάσεις-παρουσιάσεις και μουσικά δρώμενα για παιδιά, εφήβους κι ενηλίκους. Προσεγγίζει το κοινό που κάθε φορά απευθύνεται, με δράσεις βιωματικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Δημιουργεί προγράμματα και εργαστήρια σε μορφή θεματικών κύκλων ή μεμονωμένων δραστηριοτήτων, που αναπτύσσουν νέες ιδέες για την παρουσία της τέχνης στη ζωή των παιδιών και των εφήβων. Προσφέρει «εμπειρίες πολιτισμού» και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν τη δική τους προσωπική σχέση με τον πολιτισμό. Συνεργάζεται με σχολεία, εκπαιδευτικούς φορείς και πολιτιστικούς οργανισμούς.

Δείτε Επίσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο 6987300329 (Κατερίνα Παπαδάκου).

Link Εκδήλωσης: ianos

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top