Now Reading
Όλη η μαγεία του Harry Potter σε ένα flagship store στη Νέα Υόρκη

Όλη η μαγεία του Harry Potter σε ένα flagship store στη Νέα Υόρκη

Για τους απανταχού του fans, μικρούς και μεγάλους!

Ένα τριώροφο κατάστημα αφιερωμένο εξολοκλήρου στον μαγικό κόσμο του Harry Potter αποτελεί είδηση ακόμα και για το βασίλειο των Muggles…

Στην περιοχή όπου δεσπόζει το εντυπωσιακό κτίριο Flatiron στην Νέα Υόρκη, στο νούμερο 935 της λεωφόρου Broadway, η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες και το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το καλοκαίρι.

Οι μαγικές περιπέτειες του Χάρι Πότερ έφτασαν για πρώτη φορά σε σειρά δημοφιλών μυθιστορημάτων από τον J.K. Rowling το 1997 και ακολουθήθηκαν από 8 κινηματογραφικές ταινίες από την Warner Brothers (2001-2011). Τα Universal Studios προσέφεραν αυτόν τον υπέροχο Wizarding World στο θεματικό πάρκο του Ορλάντο, το 2010.

Τέσσερα χρόνια αργότερα το 2014, η εντυπωσιακή εμπειρία θεματικού πάρκου επεκτάθηκε με το Diagon Alley στη Φλώριδα και το Hogsmeade Village στην Ιαπωνία. Το Universal Studios Hollywood είδε το Hogwarts Castle και το κοντινό χωριό Hogsmeade να πραγματοποιούνται το 2016.

Δείτε Επίσης

Το νέο κατάστημα θα έχει έκταση 1.800 τ.μ. και θα έχει στη διάθεσή του όλη την γκάμα των προϊόντων που φέρουν την ετικέτα Harry Potter αλλά και μερικές αποκλειστικότητες που θα ανακοινώνονται κατά διαστήματα. Παράλληλα οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέσος σε πολλές διαδραστικές δραστηριότητες ενώ θα έχουν και την ευκαιρία για άπειρες φωτογραφίες…

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε κάποιο ξόρκι για να αποκτήσουμε και στην χώρα μας ένα παρόμοιο μαγικό κατάστημα!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top