Now Reading
Το teaser-trailer του HARRY POTTER 20TH ANNIVERSARY: Return to Hogwarts μας γεμίζει συγκίνηση

Το teaser-trailer του HARRY POTTER 20TH ANNIVERSARY: Return to Hogwarts μας γεμίζει συγκίνηση

Και μας κάνει να ανυπομονούμε για να το δούμε!

Όλα όσα γνωρίζουμε για το “Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts”

Ποιος έρχεται, πού να το μεταδώσει και πολλά άλλα.

*Δυνατός αναστεναγμός.* *Ξέφρενο ουρλιαχτό.* ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS!

Βασικά ολόκληρο το καστ του Χάρι Πότερ (διαβάστε: Έμα Γουάτσον, Τομ Φέλτον, Ματ Λιούις κ.λπ.) μόλις επιβεβαίωσαν ότι η φημολογούμενη επανένωση γίνεται επίσημα. *Περισσότερο ουρλιαχτό.*

Για πρώτη φορά μετά τον Χάρι Πότερ και τους Κλήρους του Θανάτου Pt. Το 2 κυκλοφόρησε το 2011, όλο το καστ θα είναι ξανά μαζί, σε ένα μέρος για έναν ειδικό εορτασμό της 20ής επετείου από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Και όταν λέω «όλο το καστ», εννοώ όλο το καστ.

Σύμφωνα με το teaser (το οποίο έχει αναρτηθεί τώρα από, όπως, κάθε πρώην αστέρι της HP με Instagram), η σύνθεση περιλαμβάνει: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Imelda Staunton,—* παίρνει μια βαθιά ανάσα*—Ο Tom Felton, ο James και ο Oliver Phelps, ο Wark Williams, η Bonnie Wright, ο Alfred Enoch, ο Matthew Lewis, η Evanna Lynch, ο Chris Columbus και άλλοι.

Δείτε Επίσης

Ακυρώστε όλα τα σχέδια της Πρωτοχρονιάς εκ των προτέρων, γιατί το Χάρι Πότερ 20th Anniversary: Return to Hogwarts θα αρχίσει να μεταδίδεται την 1η Ιανουαρίου 2022 (μία μέρα μετά τα γενέθλια του Voldemort, 👀) αποκλειστικά στο HBO Max.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top