Now Reading
Το Public.gr μετατρέπεται σε ένα τεράστιο online mall

Το Public.gr μετατρέπεται σε ένα τεράστιο online mall

Η γκάμα του e-shop του εμπλουτίζεται με νέες κατηγορίες προϊόντων με την υπογραφή καταξιωμένων brands, μεταξύ άλλων με βρεφικά και παιδικά είδη.

Όταν ο γιος μου ήταν μωρό, το e-shopping μού έλυσε τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, καθώς τις ημέρες που δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι αλλά χρειαζόμουν οτιδήποτε, από πάνες μέχρι μια συσκευή ενδοεπικοινωνίας, μπορούσα να τα παραγγείλω online, ώστε να τα παραλάβω στο κατώφλι του σπιτιού μου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Στο παρελθόν ήμουν κάπως επιφυλακτική απέναντι στις διαδικτυακές αγορές, αλλά από τότε που ανακάλυψα στην πράξη τα οφέλη τους, τις έβαλα για τα καλά στην καθημερινότητά μου.

Έτσι, ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για μένα το γεγονός ότι ένα από τα 100% ελληνικά e-shops που εμπιστεύομαι, το Public.gr, μετασχηματίζεται σε marketplace: ουσιαστικά σε ένα τεράστιο online mall που θα φιλοξενεί μικρά και μεγάλα ελληνικά καταστήματα, στη λογική του shop in a shop.

Συγκεκριμένα, η γκάμα του Public.gr εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες όπως βρεφικά είδη, είδη σπιτιού και smart living, γυμναστικής και σπορ, προσωπικής φροντίδας, χόμπι και ελεύθερου χρόνου, αυτοκινήτου και μηχανής, ταξιδιού και εποχικά.

Σε πρώτη φάση, η εταιρεία Public υποδέχεται στο online κατάστημά της τις εταιρείες: Baby City, Blue Green, GRC TECH, Just Baby, Kiddo, Kidscom, Koolfly, Lapin House, Medisana, Mother Vision, Munchkin, One of One, Outdoor Market, Peramax, Power Force, Safe Bebe, Terramare, Tsirikos, Unigreen, Visual Store, Zakcret Sports, Zeus, Δημητριάδης. Και η λίστα διευρύνεται διαρκώς…

Ενδεικτική σελίδα του νέου Public.gr.

Δείτε Επίσης

Γιατί Public;

Τα Public από την αρχή της λειτουργίας τους έδωσαν μεγάλη έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχουν δημιουργήσει μία ομάδα με πολύ μεγάλη τεχνογνωσία στο e-commerce. Μάλιστα ήταν από τις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που το 2009 επένδυσε στην ATG ORACLE, την καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα e-commerce sites σε Ελλάδα και Κύπρο, με την ετήσια συνεισφορά στον τζίρο της εταιρίας να ανέρχεται σε 20%, ενώ διαθέτει ένα μοναδικό προϊοντικό, οnline κατάλογο με πάνω από 1 εκατ. προϊόντα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top